kosmalak Публикувано Март 31, 2008 Публикувано Март 31, 2008 Здравейте, приятели. Ние сме Project Arcadia На адреса по-долу можете да чуете семпъл от предстоящия ни сингъл http://www.myspace.com/arcadiabandbg Забиваме heavy metal. Поздрави Цитирай
david nakov Отговорено Април 1, 2008 Отговорено Април 1, 2008 Вокала цепи отвсякъде, не съм чувал някой в да пее така хеви в БГ, рядко ме кефят такъв тип вокали Парчето яко, макар че на записа звучеше най-добре вокала, а китарите откъм звук бяха доста примитивни, но иначе и китарджиите са добри. Не мога обаче да разбера за какво парчето не е цялото, макар че на съм хеви фен бях се надъхал да го изслушам, а то свърши посредата ?! Цитирай
kosmalak Отговорено Април 1, 2008 Автор Отговорено Април 1, 2008 Вокала цепи отвсякъде, не съм чувал някой в да пее така хеви в БГ, рядко ме кефят такъв тип вокали Парчето яко, макар че на записа звучеше най-добре вокала, а китарите откъм звук бяха доста примитивни, но иначе и китарджиите са добри. Не мога обаче да разбера за какво парчето не е цялото, макар че на съм хеви фен бях се надъхал да го изслушам, а то свърши посредата ?! Здрасти. Не е цялото, защото е от сингъл, който предстои да издадем на диск. Ако качим цялото едноименно парче в нета, какъв смисъл ще има да го издаваме после? :-) Цитирай
vader Отговорено Април 1, 2008 Отговорено Април 1, 2008 това което чух направо ме разби от към вокала и не само. с нетърпение ще очакваме целия сингл Цитирай
KingdomX Отговорено Април 2, 2008 Отговорено Април 2, 2008 Много готино!!! Поздравления, момчета, много кефите. Само ако мога да си позволя лекия коментар - мисля, че ако на вокалите има малко ревърб, или някакъв друг пространствен ефект от сорта ще стане още по добре. Останалото , което мислех да кажа, вече други са го казали Цитирай
radostinivov Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Момчета, снощи с Firewind направо ни отвяхте!Страхотни сте, не мислех, че имаме такива добри БГ групи! Поздрави! Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Добо и Теодор са си същите ритъм машини, а пък китарите вокалите, също отнасят глави ! Успех, момчета ! Цитирай
Heartman Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Браво!Наистина сте доста добри.Нека да има една свястна и качествена метъл банда поне.Не че няма хич ама на вас не ви липсва нищо така като слушам. Цитирай
alexatan Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Момчета, снощи с Firewind направо ни отвяхте!Страхотни сте, не мислех, че имаме такива добри БГ групи!Поздрави! Цитирай
alexatan Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 много благодаря - от вокала - дано сме ви харесали- на 12 февруари заповядайте в зала универсиада - ще подгряваме - Rasmus- този път ще бъдем изцяло ваши - макар че свирим за без пари - знаете как стоят нештата в БГ - особено ако искаш да се качиш на голяма сцена Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Звучите страхотно, вокала е уникален , евалата (bow) . My name is Fear даже си го качих на телефона , много силно . Цитирай
alexatan Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Zero - и на мен така ми звъни телефона - станахме двама :ІІ - трябва да се запознаем пич, защото така или иначе феновете на нази идея са малко в нашата прекрасна страна Аако не си го направим ние - няма кой - Сашо - Project Arcadia Цитирай
SKYFACE Отговорено Януари 11, 2009 Отговорено Януари 11, 2009 ...Браво Звучите страхотно Много се радвам че има яки групи като вас Мойте поздравления за професионализма Цитирай
Recommended Posts