harley Публикувано Март 31, 2008 Публикувано Март 31, 2008 Някой ако знае акордите на следните песни на Хисарския поп или може да ги изкара получава бира от мен(може и с кебапче) 1.Дай си сърцето 2.Една цигара 3.Разсъмва се, разсъмва се 4.Направила мома хладна меана 5.Аз съм нейде руйно вино пило 6.Сърцето ме боли 7.В малка къща живеехме 8.Море Васке Мисля, че сме ги позабравили тези песнички, но за купон са супер.Ако някой иска песнички за маса да пише - имам доста Цитирай
Gatzo Отговорено Април 2, 2008 Отговорено Април 2, 2008 Търся, първите две песни по сантиментални подбуди ако можеш ми ги прати на пощата в мр-3 формат.Бирата от мен gatzo@mail.bg Някой ако знае акордите на следните песни на Хисарския поп или може да ги изкара получава бира от мен(може и с кебапче) 1.Дай си сърцето 2.Една цигара 3.Разсъмва се, разсъмва се 4.Направила мома хладна меана 5.Аз съм нейде руйно вино пило 6.Сърцето ме боли 7.В малка къща живеехме 8.Море Васке Мисля, че сме ги позабравили тези песнички, но за купон са супер.Ако някой иска песнички за маса да пише - имам доста Цитирай
harley Отговорено Април 2, 2008 Автор Отговорено Април 2, 2008 (Редактирано) имаш поща Айде де, никой ли не знае акорди за тези песни Редактирано Април 2, 2008 от harley Цитирай
RockoBG Отговорено Април 2, 2008 Отговорено Април 2, 2008 поп-акорди? А някой дали знае хисарски Джаз-акорди? Цитирай
Teodor Georgiev Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 "Дай си сърцето" и "Една Цигара" не мисля, че са трудни за вадене. Ще си ги преслушам и ще се опитам. В този стил иначе имам изваден (акорди + соло) бисер на един друг "човешки пастир" - "Горски Рекет" (Владо Попа и Радо Шишарката). Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 Дай си сърцето си спомням мелодията - Am | E | E | Am Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 пионерите на чалгата толкова трудно ли се вадят? Цитирай
Recommended Posts