naskorg Публикувано Март 29, 2008 Share Публикувано Март 29, 2008 Здаравейте.Имам две стъпала и един кросовър и искам да ги събера в една обща рак-система.Как да си направя самата кутия , какви материали да използвам , някой ако има чертеж нека да помогне Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bir4o Отговорено Март 30, 2008 Share Отговорено Март 30, 2008 Здаравейте.Имам две стъпала и един кросовър и искам да ги събера в една обща рак-система.Как да си направя самата кутия , какви материали да използвам , някой ако има чертеж нека да помогне Трудна работа .Оказа се че за мен е по трудно да си намеря подходяща кутия отколкото да сглобя лампов усилвател. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Март 30, 2008 Share Отговорено Март 30, 2008 Првиш един разгънат чертеж на Корел или Аутокад, носиш го на лазер, после огъване + заварки и накрая прахово покритие. Размерите ги има в нета. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Март 30, 2008 Share Отговорено Март 30, 2008 Може и по просто да се направи , и аз си мислех да си направя от алуминий ама не ми се занимаваше - и си сковах това нещо набързо. На практика излиза почти без пари - към 10 -15 лева. Само още не съм разпробил отворите на винкелчетата отстрани. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 2, 2008 Share Отговорено Април 2, 2008 Супер е! Яко винтидж стайл... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts