Dilian Nedev Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 тва с 10-те часа свирене беше едно време.Има дни в които не бутвам китара, има такива в които свиря по 30 минути, а понякога и повече. Каквото и да си говорим компеца никак не влияе добре на музиканта, полезен е ама..... Зависи за какво го ползваш компа . Аз лично на него имам само два браузъра , музика , Шифъра на Леонардо (че как , нали съм пирам ) , всичко останало е Аудио-Програми , с които така и не се научих да работя , обаче се мъча . Игрите лично при мен не са на мода ... пс. Геймъри такива ... Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 зависи в кво настроение съм има дни в които хич не ми се свири или просто много ме мързи да свиря...lol Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 по принцип минимум по 1 час, има дни в които дрънча по 10тина часа и други по 3-4, различно.... :think: Цитирай
levaka Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Да бе верно как успявате по толкова време. И на мен ми се свири, ама не мога да свиря тихичко и баща ми писка много и като намаля ми става малко пусто. Мисля да си взема слушалки. Тогава до 2-3 през ноща ще седя Тогава съм най-плодотворен междудругото Ами, един път като спря тока у дома, като нямаше какво да правя, хванах китарата и дрънчах към два часа без усилвател (звукът е все едно свириш на метла). Важното е да се чува звук, останалото е в главата. Иначе аз свиря по 2-3-4 часа на ден и често каквото ми падне- никога не "тренирам" нещо и не уча песни. Понякога без овърдрайв, понякога със, абе както дойде. Цитирай
TONY Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 На периоди съм.Като се зарибя да отработвам нещо отиват 2-3 и по-вече часове.стигал съм няколко пъти до 7-8 часа,но това не е много полезно,после вървя като ударен по главата и не мога да завържа смислен разговор,просто съм обсебен.Напоследък все по малко ,не че не ми остава време,но май нещо взех да прегарям.С възрастта и мераците понамаляват и почваш да се занимаваш с глупави злободневни проблеми.Почти на 28 съм не е като на 18 ,но все пак даже има дни в които не пипвам а солидарно със снежанка откак взех компир - направо почти престанах да го вземат мътните пущиняка му с пущиняк добре че групата тръгна пак - та да имам стимул Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 минимум час на ден. иска ми се по 8-9 часа на ден, но е трудно... Цитирай
Sieger Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Преди си съдирах зад*ика - около 5-6 часа /понякога и цели нощи/ свирене Сега гледам по 1-2 часа да хващам Цитирай
Icarus Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 В последно време по около час на ден, понякога два. От време на време (напоследък все по-често) остават празни дни, без да свиря изобщо, или най-много половин час опипване и почесване по грифа и задника. Лошо, но така се получава Цитирай
Kelly Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Оф,и аз съм така.Напоследък изобщо не ми остава време за китарата,особено от една седмица насам най-много 1 час да ми се е събрало да съм свирила :) И ми е някво супер тъпо и гадно за това ,ама кво да се прави,живот ..... Иначе аз май никога не съм свирила по 7-8 часа :wow: Просто не мога да седя цял ден вкъщи и да свиря нон-стоп. :wow: Ще се побъркам.Затова по-лекичко го карам. Най-много 3-4 часа макс и то е рядкост.Най-често 1-2 часа на ден. Цитирай
Queroth Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 (Редактирано) ами и аз съм на моменти ту свиря много, ту малко няма средно положение лошото при мен е че ме мързи да хвана китарата , обаче добарам ли я -3-4-5 часа сигурно не ми мърдат .. разбира се в съседната стая е сестра ми , която няма да ви казвам как реагира всеки път :) :wall: :killyou: :stop: П.С даже имах един период преди 2 месеца някъде където за около 2-3 седмици ми се е събрало 20-тина минути свирене ( много гадно , не искам да се повтаря :) Редактирано Юни 6, 2006 от Queroth Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Средно по 2 часа на ден, в почивните дни, или когато имам повече време - по около 4. Един път ми се случи 8 часа, но това беше единичен случай, просто понякога, дето се вика, се "отваря" свиренето и на човек му се струва че свири по-добре от това, което му се струва че може. Та такъв беше и конкретният случай - яко беше! Доста често хващам китарата без да я включвам и си свиря просто някакви неща, каквото ми дойде на ум - припомням си песни, които не съм свирил от много време, просто акордчета и т.н. На акустичната свиря само през деня, щото през нощта много се чува...около 2 часа на седмица... Цитирай
LOE Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 (Редактирано) малко за съжаление, 1 час дневно може би, като понякога пропускам по 2-3 дена ама по добре така, инъче много ше взема да задобрея Проблема с новата китара е че не мога да свиря седнал, а да седиш 2-3 часа прав си е ебаси наказанието, пък за 7-8 да не говорим Редактирано Юни 6, 2006 от LOE Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 въпреки че имам доста свободно време не свиря много. някои дни по 4 часа друг път по макс половин. не знам много песни още а нови ме мързи да уча и затва така. малко по малко уча Sultans of swing на Dire Straits и весе съм на 1/3 от песента Цитирай
trendkiller Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 (Редактирано) Хмм, зависи. Между "свирене" и "подрънкване" има доста голяма разлика. За мен "свирене" е, когато свириш упражнения с метроном под часовник. Също така към "свиренето" не слагам заучаването на нови пръстовки или разни фразички. Теорията си е теория, четенето на ноти си е четене на ноти, свиренето си е свирене, репетицията си е репетиция ... Та значи аз мога да кажа, че когато съм на работа имам сила само за около 2-3 часа свирене. Когато имам свободен ден, обикновено гледам да свиря между 4 и 6 часа. По принцип, при правилно и систематично свирене и 2 часа дневно са достатъчни за да напреднеш...иначе мое си дрънкаш цял живот всеки ден и накрая пак да смучеш П.П. миналата година, понеже не бачках нищо и свирих между 6 и 8 часа плътно всеки ден...което не ми се отрази особено добре на здравето и личния живот Редактирано Юни 7, 2006 от trendkiller Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 (Редактирано) Как ще се смеем,бе!!!Това беше много мило казано,поне за мен(сега ВИЕ не ми се смейте-моите критерии за "мило" са извратени:един от най-хубавите подаръци,които са ми правили е мустак от лъв-какво да си говорим...) тоя мустак продаваш ли го аз имам нокът преди го носех на врата ма сса е в нещо като рамка а за свиренето ще кажа че за да се прай изкуство--не требе да се бачка-смисал работа в другите държави ората спират след 8-клас обучението си и през целия си живот само си свирят или там квот правят в бг нема пространството и възможността ад се занимаваш с изкуство щото сичките ти мисли отиват за ш**аната работа и парите-- аз за тва ше стаам пропаднал алкохолик--само да имам пари за алкохол де--за да можем да си свиря и по 13 4аса на ден.................. Редактирано Юни 7, 2006 от MDFk Цитирай
Recommended Posts