the_gorer Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 БГ Рок са сравнително популярна група. Знам ги отпреди доста време, имаха и някакъв клип, свързан с футбола, но не знаех, че барабанистът им е крадец и се разкарва с хигиенен маникюр.
eL_NinYo Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 сега се сетих,че и аз май съм гледал техен клип по.................Планета !
peshoy2k Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 Абе този наистина ли е толкова зле? Никога не съм ги слушал имам един диск, мога да ти го подаря, щото май няма да го изхърля скоро. Не знам не ми харесва, въобще ако ще на каквато и да е лента да е записван звучи ШШШШШШШит
bradata Отговорено Юли 10, 2005 Отговорено Юли 10, 2005 сега се сетих,че и аз май съм гледал техен клип по.................Планета ! Да, защото договорът тогава им беше с Митьо Пайнера! А специално за тази песен с клипа по планета, Онбашията открадна идеята за барабаните и въпреки всичко не успя да ги изсвири както трябва!
tryagain Отговорено Юли 10, 2005 Отговорено Юли 10, 2005 (Редактирано) ебаси долният боклук дето е тоя.. пожелавам му некой ден да му откраднат и неговите барабани и всяква музикална апаратура , инструменти и т.н. които има.. като види че ги няма дано си глътне граматиката че ги ръси едни глупости.. Редактирано Юли 10, 2005 от tryagain
bradata Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 ебаси долният боклук дето е тоя.. пожелавам му некой ден да му откраднат и неговите барабани и всяква музикална апаратура , инструменти и т.н. които има.. като види че ги няма дано си глътне граматиката че ги ръси едни глупости.. Това не важи за него, защото той си няма апаратура и барабани, а непрекъснато муфти от хората!
mengel Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 (Редактирано) Аз предлагам като поркаме вместо НАЗДРАВЕ!, да викаме ЮЗБАШИ! Редактирано Юли 18, 2005 от mengel
sinbat_tornadoto Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 Юз е легендарна личност. Тези, които са виждали как изкопава ушното си съдържимо с нарочно дългия нокът на малкия си пръст и после го депозира в устата, знаят за какво става въпрос. Друг легендарен елемент от житие-битието на Юзбаши са небезизвестните "четириоли", но не ми се приказва за него повече, щото просто не си заслужава хабенето на форумни и мисловни ресурси. ХанСоло е много прав, че всички трябва да се чувстваме обидени, че такива като него ги вписват в една категория с нас. Хубавото в случая е, че вече не остана човек, който да не е наясно каква жалка гледка са цялата компанийка на Юзбаши, братовчед му Митьо Атлантика и т.н. и съответно никой не им се връзва. Е, това беше изключително гадно!!! Кирилизирано от Armaggideon. Моля пишете на кирилица! Правила
MDFk Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Гореспоменатия Пейо Пеев е тук и си търси вокалистка! Мисля, че е важно да се знае, и да се внимава!
bradata Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Лелеееее майко, сега ако и ГЪЗЪТ се появи, направо ще се застелям!
YtseJam Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Отмениха концерт за медиците ни в Либия, няма публика Само 6 фенове си купиха билет за концерта на групите БГ РОК, Д2, ОБРАТЕН ЕФЕКТ, ФАНАГОРIА и ЕРИДАН в четвъртък в столичната зала "Универсиада". Шоуто трябваше да е благотворително в помощ на медиците ни в Либия и заразените от СПИН либийски деца, но бе отменено заради слабия интерес. "Това е най-големият провал в кариерата ми", разкри организаторът и вокал на БГ РОК Иван Лазаров. Нито един от поканените 50 гости не уважи проявата, в залата присъстваха само шестимата зрители и представители на медиите. "На кого да свирим? На телевизията ли?", обиден е Лазаров. Билетите бяха по 10 лв., към тях рок-феновете можеха да получат безплатно последния диск на БГ РОК. В албума е поместена и песента "Да огънем света", посветена на медиците ни в Либия. Лазаров обаче не се е огънал от провала, а се е амбицирал да направи концерта на стадион "Локомотив" в Пловдив. Вчера той тръгна да уговаря спектакъла с кмета на града д-р Иван Чомаков и с шефа в "Локо-Пловдив" Емил Наков. Ако се разберат, шоуто ще е на 13 юни - в деня на поредното дело на медиците ни.
Mark Avrelii Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Лошото е ,че на него не му пука какво е мнението на другите ,и колкото и да го плюем, той си прави каквото си знае. Намира пари от спонсори, имитира някаква дейност и прибира- този човек така си живее от край време и не виждам за к'во се занимавате с него.
Niilo Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 6 билета при цена 10 лева?! С Д2 и Обратен Ефект?! Тук има нещо... Или е липсвала реклама, или тези БГ Рок наистина са печално известни... Ако се реалзира този концерт в Пловдив, отивам при кмета и му пукам каската...
Recommended Posts