Jump to content
Българският форум за музиканти

DIY Pocket Pod Footswitch


Recommended Posts

Щом бачка и изглежда ок, значи борбата не е била напразна! :)

 

Поздрави,

Влад

 

П.П. Аз бих го залял с епоксидна смола и бих сложил някакъв лентов кабел с конектор в случай че трябва да се вади платката - да се правим на Тефал - да мислим за всичко :lol: Но и твойто е чук :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С такива смоли не съм си играл и нямам идея кое какво. Евентуално можеше със силиконов пистолет, но мисля, че няма да държи и зат'ва. А вътре баш конектор не сложих, но кабела е прекъснат и запоен точно по същата причина - ако се наложи някакъв демонтаж. Имам обаче едно подходящо конекторче, може да го боцна. :)

Тази вечер ще донаправя по един интересен начин самия фуутсуич и пак ще пиша (с гадни пикс), защото мисля, че идеята ми е хитра. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Предлагам на вниманието ви Version 2.0 RC1 на PocketPOD фуутсуич-а ми. След безценните съвети на доста приятели и съфорумци реших да го направя наново това чудо, за да стане по-интелигентно. Махнах гнусните телове и закрепих буксата със силиконов пистолет, която засега работи супер (не се мандахерца и е стабилна). Освен това добавих една буксичка по средата на кабела за по-голямо удобство, в случай че се наложи разглобяване за ремонт или нещо такова. Самият фуутсуич е моя стар АМР такъв, който скоро ще боядисам и надпиша както си трябва. Светодиодите са оставени само да запушват дупките... :P

 

За голяма радост на Никифена тоя път СНИМКИТЕ са с истински фотоапарат и вече може да се види нещо. Благодаря за вниманието! ;)

 

П.П. В процес на правене съм на още два DIY проекта и искам да ги завърша и надпиша заедно, затова засега изчаквам с фолиото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.