vhcs Публикувано Март 18, 2008 Публикувано Март 18, 2008 Здравейте, ние сем метал банда и за някои парчета ни трябва нова "свирка". Нямаме кейбордер и вокала ни се мъчи с клавишните и много много не сме на ясно с техниката и с моделите. В момента имаме Yamaha с вградени колонки и саундовете не са нещо осебенно, но не е наш и трябва да го връщаме. Та търсим нов инструмент. Аз лично четох, струвах, правих, слушах и лично се спрях на Yamaha MM6 - Workstation. Не знам дали въобще ни трябва Workstation защото ударните така или иначе няма да ги ползваме ама там ми хванаха ухото саундовете на Mоtif серията. В тая ценова класа горе долу е и Korg x50 .... На нас не трябват кой знае колко бленди като бройка, но държим на качеството. Инструмента е предимно за концерти, за записи само MIDIto ще му ползваме - тъй че не се търси супер професионален инзтрумент а нещо по скоро в средната класа Ще се радвам на мнения относно горе споменатите модели както и предложения за други макри и модели Мерси за съдействието предварително и поздрави Алекс Цитирай
estinto Отговорено Март 18, 2008 Отговорено Март 18, 2008 правилният избор е ямахата ММ6 за живо свирене няма по-добро ново за тези пари късмет Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Март 18, 2008 Отговорено Март 18, 2008 ^ Да, и аз съм на това мнение. Това е най-доброто попадение за тези пари и отговаря на всичките ви изисквания+това е много лек и спокойно ще го размъквате по участия, успех!!! Цитирай
vhcs Отговорено Март 18, 2008 Автор Отговорено Март 18, 2008 Yamaha MM6 .. абе то и аз так абях решил ама викам да питам още веднъж все пак - някое и друго мнение в повече може само да е в полза. Някой нещо няма ли да каже за Korg модела който съм дал или за друг добър горе долу в тоя ценови клас Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Март 18, 2008 Отговорено Март 18, 2008 Еми, другия вариант е Roland Juno-g - също хубав синт. Лично моята класация е: 1. ММ6 2. Роланд-а 3. Корга Други може да ме оборят, но според мен така стоят нещата. Слушай дема в нета, доколкото можеш да добиеш представа за машината, във всеки случай каквото и да вземеш, няма да има нищо общо с ПСР и DGX сериите на Ямаха. Успех! Цитирай
kalinpetkov Отговорено Март 19, 2008 Отговорено Март 19, 2008 Ако блендите са поне наполовина хубави от тези на Мотиф вземай го. Цитирай
hi88 Отговорено Март 25, 2008 Отговорено Март 25, 2008 Някой нещо няма ли да каже за Korg Онзи ден гледах за пореден път концерт на Whitesnake и чак сега видех,че "йоникара" използва два "KORG"-а(винаги завършваме хубавите вечери с тоя концерт,ама слушаме всяко парче по 10-на пъти,та не бяхме стигали до този кадър-със свирките)..Това все пак нищо не значи,но се изкефих,щото и аз използвам 2бр. "KORG" Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 25, 2008 Отговорено Март 25, 2008 ^ Korg T3 & Korg Triton Classic ... Но това не означава нищо . Аз от "йоникаря" (ужасно тъпо звучи) чувам най-вече хамънд , така че Brand Slaves ! Аз съм за роланда , защото звучи доста прилично , и поне няма вид на детска играчка (за разлика от ММ6) . Цитирай
Recommended Posts