Feuermeister Публикувано Март 16, 2008 Публикувано Март 16, 2008 Някой може ли да ми каже нещо повече за Career CA15 - 15W Guitar Amp В един сайт го гледам около сто лева. Търсих информация в интернет но не намерих нищо а и в тоя сайт дето видях кубето нищо не се разбира. Благодаря предварително Цитирай
Overdrive Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 не съм го пробвал (нямам интерес към такива) но за 100лв ще е като за 100лв, какво очакваш??? може би ще е много зле ако не е зле едва ли звучи като 100ватов маршал Цитирай
Fender_str Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 По-добре нещо 2-ра ръка това е с 6,5` говорител за никакъв х*й не става Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Ами ампче като ампче - ако намериш поне спецификации ще ни е по-лесно. Цитирай
bai-goku Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 (Редактирано) имам Ca25, което предполагам е само с повече ватове... Звука му е сравнително блусарски. Чист и плътен. Драйва е мек! /примерно, става за AC/DC / Но е адски готино, че може да се наглася отделно волумето на драйва и на чистият звук. /едното изключва другото/ би трябвало да има вход за суич /"CH. - Drive"/ има също /EFFECT Send, Return/ , не че знам какво представляват ' Редактирано Март 17, 2008 от bai-goku Цитирай
Recommended Posts