Hillbilly Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Правенето на уа педал с потенциометър от магазина няма да стане, и точно поради тази причина всички фирми дет правят уа педали продават като консуматив потенциометритеЩо бе,аз на моето край-бейби му сложих някакъв от 2 лв като се сдуха оригиналния (тогава нямаше откъде да намеря такъв) и не забелязах някаква разлика. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Що бе,аз на моето край-бейби му сложих някакъв от 2 лв като се сдуха оригиналния (тогава нямаше откъде да намеря такъв) и не забелязах някаква разлика. Потенциометъра на уа педалите е различен - доста по-издръжлив е. Отварял съм такъв потенциометър, и конструкцията и мерките за качество и надеждност са доста по-високи. Той е предвиден да се върти много. Всичките евтинджос потенциометри не са предвидени за толкова работа, да не говорим, че не са капсуловани. Цитирай
Recommended Posts