RichieSambora Публикувано Март 14, 2008 Share Публикувано Март 14, 2008 Здравейте, от къде мога да си купя за Склаера пикгард със ХСС комбинация(един вид готов за монтиране само) и долу-горе на каква цена ще е ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratevcaster2 Отговорено Март 14, 2008 Share Отговорено Март 14, 2008 27 лева струва в РФ , за скуеар ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipFly Отговорено Март 14, 2008 Share Отговорено Март 14, 2008 резни стария и си 27 кинта напред Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RichieSambora Отговорено Март 15, 2008 Автор Share Отговорено Март 15, 2008 27 лева струва в РФ , за скуеар ! Верно? Със колко болта са? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Март 15, 2008 Share Отговорено Март 15, 2008 би трябвало да са 11, но 100% не отговарят на оригиналните - винаги ги дупчат където им падне, така че ще трябва да си поиграеш да местиш някой болтове, но това е дреболия съветвам те да си пазиш оригиналния пикгард и да не го режеш, защото ако някой ден имаш 2 китари може да ти се прииска пак да я направиш 3 сингъла Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RichieSambora Отговорено Март 15, 2008 Автор Share Отговорено Март 15, 2008 би трябвало да са 11, но 100% не отговарят на оригиналните - винаги ги дупчат където им падне, така че ще трябва да си поиграеш да местиш някой болтове, но това е дреболия съветвам те да си пазиш оригиналния пикгард и да не го режеш, защото ако някой ден имаш 2 китари може да ти се прииска пак да я направиш 3 сингъла Дори и през ум не ми е минавало да го шитвам оригиналния. Но проблема е там, че моята китара е със 8 болта и тови ми се явява проблем. Но утре ще се обадя в РФ за конкретни данни. Все пак Ви балгодаря ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Март 15, 2008 Share Отговорено Март 15, 2008 като е с 8 купи си от същото място още 3 винтчета и ги завинти където трябва няма да си прецакаш китарата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RichieSambora Отговорено Март 16, 2008 Автор Share Отговорено Март 16, 2008 Хора, сега се обаждах в РФ, нямат такива. Да знаете друго място? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Март 16, 2008 Share Отговорено Март 16, 2008 Пробвай при Капъша - имаше такива. Занеси си и китарата, да няма разминавки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dikata Отговорено Март 16, 2008 Share Отговорено Март 16, 2008 мога да ти продам един чисто нов(хсс),още си е с фолиото отгоре.стои ми от доста време и няма да ми трябва.вземал сьм го от р.ф. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts