JimBeam Публикувано Март 11, 2008 Публикувано Март 11, 2008 (Редактирано) Ще може ли някой да ми даде някакъв линк за далнлоад на програма ФрийАмп.До сега търсих в нета и нито 1 линк неработеше.Гледах и в темата по горе и тама неработи линка.Аре плс някой ако може да ми драсне едно лс,ако я има,щото разбрах ,че е хубава програмата,а и е напълно легална. Редактирано Март 11, 2008 от JimBeam Цитирай
presly Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 (Редактирано) Интересно, в кой нет си търсил? Или чичко Гугъл ти е непознат? http://www.hitsquad.com/smm/programs/FreeAmp/ Редактирано Март 12, 2008 от presly Цитирай
JimBeam Отговорено Март 12, 2008 Автор Отговорено Март 12, 2008 добре ми е познат чичо гугъл и вчера се рових цял следобед в него да намеря нещо което бачка.Това го намерих обаче не е нещото което ми трябва.ФриАмпа като го отвориш ти покзва едни педалчета с ефекти(поне това се вижда на снимките,а и така ми казаха),а това е май някво мп3 ли дедазнам какво е.http://www.kvraudio.com/get/1786.html ето това ми трябва обаче с работещ линк. Цитирай
Black Bird Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 http://frettedsynth.home.att.net/ Цитирай
JimBeam Отговорено Март 13, 2008 Автор Отговорено Март 13, 2008 ^^ ами и това го намерих обаче нещо немога да го разбера.До колкото аз си го превеждам като отворя нали инфото ми пише да направя нужния брой Длл файлове самоче с ралични имена и после да ги стартирам по одтелно или нещо такова.Направих 10тина някаде обаче нещо немога да го чатна после както да прая,тоест с какво да ги отворя. There is a work-around - Copy and paste the .dll file and rename (example) FA3_Full.dll copy\paste and rename FA3_Full2.dll, FA3_Full3.dll. You may make as many copies as you need instances just give different names to all of them and load them seperate. Sorry about the bug will fix as soon as I can fix. Цитирай
Icarus Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Линкът на Блекбърд си бачка, никаква драма няма там. Сваляш и слагаш във вст хост по изнор и си готов. А това дето си го постнал се отнася единствено за потребители с многоядрени процесори - имало някакъв бъг - пише го точно 2 реда над постнатото от теб. Проблемът там явно е, че като наслагаш ефекта на няколко писти едновременно започва да прави мизерии, затова копираш файла с различни имена еди си колко пъти, колкото писти ти трябват там. Цитирай
stelianski Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 C:\Program Files\Vstplugins C:\Program Files\Steinberg\Vstplugins Цитирай
DetermIneD Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Guitar Rig 3 ще ти свърши същата работа.А вътре има всичко: от ампове,ефекти,кабинетни симулации и колони до педалиера,каквато търсиш. Поздрави Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Guitar Rig 3 ще ти свърши същата работа.А вътре има всичко:от ампове,ефекти,кабинетни симулации и колони до педалиера,каквато търсиш. Поздрави ...само дето не е FREE Цитирай
Slav Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 ^Еми нали за това си има Serial Key Дърпаш от някой торент сайт със Serial, Crack, Patch или каквото и да е и си готов Цитирай
Recommended Posts