brr Публикувано Март 8, 2008 Публикувано Март 8, 2008 Каква е горе долу цената на тия кабели? Дето са за китара да си я включиш в миш пулт или компютър (с преходник). Цитирай
kitaratapesho Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 От 5 до 1000лв., буквално. Можеш от магазин Динакорд да си купиш 2м кабел и два жака и да си го направиш сам - ще ти излезне около 5-6лв. Можеш да си купиш и готов - има и по 10-15лв, а има и такива, които заради материалите и характеристиките си са доста над 100лв. Успех, Петър Цитирай
Fear Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 Ами аз на скоро си напраих кабел сам. Излезе ми около 3 лв(ако имаш поялник) с възможно най евтиния кабел а жакове имаше само от 1 лв и сам си доволен от него. А иначе да има сякакви кабели по магазините , но ако имаш възможност ти препоръчвам да си направиш щото ти решаваш как. Ае успех. Цитирай
7thString Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 Преди време бях набарал един много добър кабел за по 90ст/м. Един хубав жак е 2-3лв. оттам нататък- ти смяташ. Другия вариант е 30ст/м и онея ламаринените жакове за по 40-50ст Цитирай
Overdrive Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 средно хубав кабел с фолио освен оплетката за екран - към левче метъра, средно хубави жакове - по 3-4лв бройката от по-евтини няма смисъл защото се прецакват жаковете, а кабелите са шумни Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 Абе има хубави жакове по 2 и нещо. Има и за стотинки, ама те не са хубави. Кабел - зависи - трябва да е гъвкав и добре екраниран. Ако оплетката му е наистина оплетка, а не е там некви жици пуснати заедно със средната жица - значи е ОК. Цитирай
Recommended Posts