Jump to content
Българският форум за музиканти

brr

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

brr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Каква е горе долу цената на тия кабели? Дето са за китара да си я включиш в миш пулт или компютър (с преходник).
  2. ами след като я включа в mic in не се чува нищо изобщо, а съм избрал в recording control select под microphone
  3. Ами не мисля, че е толкова слаба, защото преди години брат ми, беше влючвал неговата ел. китара обаче във входа за микрофона и тогава си се чуваше нормално.
  4. Значи първо да се оправдая че търсих с търсачката но не намерих отговор на въпроса си! Та значи попадна ми една акустична китара, но направена като електрическа, т.е. с две потенциометърчета и вход за кабел. Марката и е фактор и аз си намерих кабели, жакчета и т.н. и си я включих в line in. свалих си guitar fx box и amplitube също и asio4ALL и сичко си се чува както трябва, само дето е ужасно тихо. Дори да увелича докрай то звука дето идва от китарата е по-силен от тоя от колоните. Та къде се крие проблема и как да го оправя? П.С. Забравих да спомена, че звука е увеличен до край от на уиндолса volume control и от китарата също.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.