Scavenger Публикувано Март 7, 2008 Публикувано Март 7, 2008 http://media.putfile.com/sweet-pipeo-mine2 винаги ми е харесвала идеята за метал с българска гайда и ме е яд че нямах време да го измисля по добре,но за 2 часа толкова Цитирай
izhvurlen Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 (Редактирано) БРАВО ,ЕВАЛА.Ама ме измъчват тия софтуерни тупани,плачка си за живи. Ps Тая работа че ни умори. Редактирано Март 7, 2008 от izhvurlen Цитирай
SKYFACE Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 Ей , че готино звучи гайда с ел.китара ...Само и една народна певица липсва с по-тежки бек вокали Защо не вмъкмеш пак гайдата някъде по средата с някакъв по-лек момент и мелодия ? Цитирай
Fenix Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 И аз винаги съм се кефел на тия идеи супер много! Ама тука нещо, много отделни ми звучат двете неща. В смисъл не ми се връзват, китарата с тоя риф и гайдата отгоре. Иначе има, определено има накъде! Включи гайда и по-нататък след интрото или нещо такова. Мойте идеи де... Цитирай
TONY Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 Ей това ми хареса, нищо че качеството на записа , като цяло е малко ло-фай. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 Може би ако гайдата и китарата бяха в една тоналност, докато звучат заедно, щеше да ми хареса повече, но така звучи интересно. Може би трябва да помислиш да поработиш с някой гайдар сериозно Цитирай
AbLaZe Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 Вмъкни овчаря да псува още някаде,че отначало му е малък монолога . Ама добра е идейката. Цитирай
Icarus Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 Sheep gone mad! Някак малко ми се разминават гайдата и китарата ритмически, иначе идеята е куул. Повече гайда трябва обаче Гайда с дистър, може би? Цитирай
Scavenger Отговорено Март 10, 2008 Автор Отговорено Март 10, 2008 сега сядам да го правя наново Цитирай
Metanoia Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 Който иска да слуша блек с българска гайда да си намери Glades of Gloom Цитирай
baitanas Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Наистина идеята е гениална, нищо, че не е перфектно, много ясно, че тук повечето неща са правени в домашни условия... Цитирай
baitanas Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Който иска да слуша блек с българска гайда да си намери Glades of Gloom Дай някакъв линк... Цитирай
Crimson Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 (Редактирано) псуващ овчар,гайда и метал :) Cool. Извода от всички мнения, братле - повече псуване, повече гайда, която повече да си пасва с китарата.....абе слагай да има повече Редактирано Март 14, 2008 от Crimson Цитирай
Satan Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 Хей от къде напипа семплите на овчаря и гайдата? Цитирай
Recommended Posts