Tomov Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 При факта, че има хора, които да навият един такъв траф, разликата в цената е почти незначителна за конкретния случай. Цитирай
Overdrive Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 и да има и да няма смисъл - не сме ние които решаваме в конкретния случай, така че това, от което няма смисъл е да спорим Цитирай
RichieSambora Отговорено Май 4, 2008 Автор Отговорено Май 4, 2008 Тези ампчета са с импулсно захранване и са с входни трансформатори /онези неща, които малко приличат на кондензатори/, което в значителна степен се отразява и на цената. Инпулсното не би ли трябвало да намали цената ? За шир потреба вече почти всички захранвания са инпулсни. В случая входните трансформатори по се отразяват на цената . Импулсното е бял кахър, друг въпрос е, че всъщност не е много удачно решение, тъй като така или иначе има адаптер за 12-те Волта/, а един нормален захранващ трансформатор за тази цел има почти същите размери. По този начин се елиминира и вентилатора /всеки има РС, знаете за какво става въпрос/. Предполагам, че такъв подход е обусловен от някакви щатски норми за безопасност. Другият фактор, който влияе на цената е, че името ZVex се превърна в марка за оригинални бутикови продукти с много добра репутация. Между другото в скоро време е на път да се роди български вариант на такъв амп, както и няколко педала с такива лампи, така че както казват американците: Stay tuned! Извинявайте, че повдигам тази стара тема, но исках да попитам кога да ги очакваме българските варианти на този амп?(Стоя "tuned" от март месец) Цитирай
Jordan_J Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Мале, че злобно въшле!! Трепач е направо - супер ме кефи!! @Грегг, айде почвай ги, аз съм фен и потенциален клиент ! Цитирай
metalhammer Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Извинявайте, че повдигам тази стара тема, но исках да попитам кога да ги очакваме българските варианти на този амп?(Стоя "tuned" от март месец) Сложи парите на масата и поръчай един. Не очаквай да е евтино..... Цитирай
Gregg Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 @Грегг, айде почвай ги, аз съм фен и потенциален клиент ! Работя по въпроса, но първо са на ред 2 педала с такива лампи. Цитирай
Recommended Posts