Tomov Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 При факта, че има хора, които да навият един такъв траф, разликата в цената е почти незначителна за конкретния случай. Цитирай
Overdrive Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 и да има и да няма смисъл - не сме ние които решаваме в конкретния случай, така че това, от което няма смисъл е да спорим Цитирай
RichieSambora Отговорено Май 4, 2008 Автор Отговорено Май 4, 2008 Gregg написа: bir4o написа: Gregg написа: Тези ампчета са с импулсно захранване и са с входни трансформатори /онези неща, които малко приличат на кондензатори/, което в значителна степен се отразява и на цената. Инпулсното не би ли трябвало да намали цената ? За шир потреба вече почти всички захранвания са инпулсни. В случая входните трансформатори по се отразяват на цената . Импулсното е бял кахър, друг въпрос е, че всъщност не е много удачно решение, тъй като така или иначе има адаптер за 12-те Волта/, а един нормален захранващ трансформатор за тази цел има почти същите размери. По този начин се елиминира и вентилатора /всеки има РС, знаете за какво става въпрос/. Предполагам, че такъв подход е обусловен от някакви щатски норми за безопасност. Другият фактор, който влияе на цената е, че името ZVex се превърна в марка за оригинални бутикови продукти с много добра репутация. Между другото в скоро време е на път да се роди български вариант на такъв амп, както и няколко педала с такива лампи, така че както казват американците: Stay tuned! Извинявайте, че повдигам тази стара тема, но исках да попитам кога да ги очакваме българските варианти на този амп?(Стоя "tuned" от март месец) Цитирай
Jordan_J Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Мале, че злобно въшле!! Трепач е направо - супер ме кефи!! @Грегг, айде почвай ги, аз съм фен и потенциален клиент ! Цитирай
metalhammer Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 RichieSambora написа: Извинявайте, че повдигам тази стара тема, но исках да попитам кога да ги очакваме българските варианти на този амп?(Стоя "tuned" от март месец) Сложи парите на масата и поръчай един. Не очаквай да е евтино..... Цитирай
Gregg Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Цитат @Грегг, айде почвай ги, аз съм фен и потенциален клиент ! Работя по въпроса, но първо са на ред 2 педала с такива лампи. Цитирай
Recommended Posts