evans Публикувано Юни 28, 2005 Публикувано Юни 28, 2005 Имам едно питане към модераторите ,понеже вие сте по навътре с интернет,защо не направите някакво предложение към българските фирми които имат сайтове за разпространение по интернет на школи ,музика ,дори и музикални инструменти в България, сами да рекламират стоката си в форума .Това ми хрумна като идея като си отварях пощата в mail.bg ,при отварянето ми излезнаха сумати банерчета с всякакви български фирми които рекламират всякакви неща.Мисля че в този форум всеки ще има полза от това хем да следи какви школи и музика излиза на пазара а пък и форума ще се обогати повече като информация. Цитирай
musicman Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 Във форума членуват представители, както и управиетли на повечето от музикалните магазини в България. Никой не ги е спрял да рекламират стига да го правят така че да не досаждат на членовете на форума. Защо не го правят си е тяхна работа. Аз също смятам, че биха могли да рекламират доста успешно тук, но има и някои пречки. Понеже това е форум, под всяка тяхна обява някой може да напише не до там доброжелателни или градивни критики. Предполагам, че това е едно от нещата, които ги спира. Иначе всеки е свободен да прави каквото иска стига да се съобразява с правилата. Не се толерират реклами чрез лични съобщения! Цитирай
разбойник Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 Аз в момента работя във Фактор, но във форума съм като частно лице и така ми е по-гот. Иначе като влизам тук да пиша ще се брои че работя, а сега като влизам кръшкам от работа и ми действа успокоително Сериозно, според мен фирмите могат да си помогнат с обяви на такива места, но това трябва те да си решат, а повечето не са дорасли да мислят по този начин (мое мнение!). Цитирай
Fenix Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 Имам едно питане към модераторите ,понеже вие сте по навътре с интернет,защо не направите някакво предложение към българските фирми които имат сайтове за разпространение по интернет на школи ,музика ,дори и музикални инструменти в България, сами да рекламират стоката си в форума .Това ми хрумна като идея като си отварях пощата в mail.bg ,при отварянето ми излезнаха сумати банерчета с всякакви български фирми които рекламират всякакви неща.Мисля че в този форум всеки ще има полза от това хем да следи какви школи и музика излиза на пазара а пък и форума ще се обогати повече като информация. Адски много ме дразнят всякакви банерчера и такива неща. Изобщо не бих искал да ми излизат такива и тука Цитирай
YtseJam Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 а повечето не са дорасли да мислят по този начин (мое мнение!). Абсолютно е вярно това. Цитирай
AccesS Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 Адски много ме дразнят всякакви банерчера и такива неща. Изобщо не бих искал да ми излизат такива и тука не става въпрос да да ти излизат банерчета, по скоро идеята е да има отделна секция за фирми и музикални магазини кадето те да предлагат и да показват музикални инструменти,ноти,щколи,дори звукови карти,абе всичко свързано с музиката и това което ние бихме купили. или пък най-отгоре на форума да се сложи логото на фирмата и като си кликнеш на него да ти излиза ценова листа,някакъв каталог и т.н., да е обяснено при поръчка отвън какво се доплаща върху стойноста на стоката и т.н. наистина хубава идея, но надали повечето от фирмите или дилърите (ако има такива) ще им се занимава да си обновяват каталозите .. Цитирай
YtseJam Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 Да бе да, по-добре фирмите да се сетят да си плащат за истински уеб страници, които обикновено имат същата функция. Само дето в милата ни родина всеки е на принципа, че най-добрата страница е безплатната страница, правена от някой приятел на фронтпейдж, пък дали ще е функционална, никой не го боли, щото още сме в каменната ера. Цитирай
AccesS Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 е нали ставаше въпрос за улеснение на нас.. обикновените музиканти,потребители и евентуални клиенти.. то е ясно че няма да е кой знае какво, но пък поне да постват каталози и някоя и друга ценова листа.. мисля че има един юзер който в купува продава редовно си поства разни оферти и линкове даже дава.. нещо такова да се направи но принципно в отделна секция.. където да може и да се коментира предложената стока.. от тук нататък вече фирмите ако проявят интерес да се разберат с администраторите на форума.. все пак ако те си направят труда да направят качествена реклама на своите стоки могат само да спечелят Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 ОФфф... Не знам за постване на банери и пр., ма си постнала убаво фото; тва кака ти ли е?... Цитирай
AccesS Отговорено Юни 30, 2005 Отговорено Юни 30, 2005 (Редактирано) тва кака ти ли е?... само такова "животно" нямам у нас... мерси за отзива за фотото.. поласкана съм.. Редактирано Юни 30, 2005 от AccesS Цитирай
solo5 Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 Ако позволявате да се прави безплатна реклама във форума Ви сте живи умрели Въведете сурови правила, това е зобре за форума, защото парите получени чрез реклама ще може да се реинвестират. Ще Ви дам следния пример: Във www.photo-forum.net се трият опитите за реклама на тези, които не си плащат (това не е само при тях) Отделно се правят маса конкурси, на които спонсори са и едни от големите фирми продаващи фото техника. Собтвениците на форума направиха и фото студио, които може да бъде наето за определен брой часове срещу заплащане, като мисля че има преференции за съфорумците. Ако последвате техния пример ще гарантирате живота и развитието на този чудесе форум P.S. тази си позиция ще я пусна в нова тема, защото може да има доста хора, които да не я видят Цитирай
Passkalero Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 ОФфф...Не знам за постване на банери и пр., ма си постнала убаво фото; тва кака ти ли е?... Майтапчия си ти! Цитирай
Recommended Posts