Zlatanov Публикувано Март 4, 2008 Публикувано Март 4, 2008 Преди доста време с разни съфорумци говорихме за това момче и падна голям спор ... ето едно нещо от него което според моето скромно мнение разкрива възможностите му на 50%, тъй като съм имал честа да го гледам доста често и знам как свири, та ЦЪК!!! Цитирай
david nakov Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 (Редактирано) Какво да напише човек освен КОЙТО ГО МОЖЕ, ГО МОЖЕ !!!!!! Мисля че бях крайно изчерпателен. (Ай пуснете нещо по- дългичко, ако може !) Редактирано Март 7, 2008 от david nakov Цитирай
chalgasucks Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 За Ачката само ДОБРО не съм чувал по добър музикант от него в България, то си личи от видеото няма какво да казвам за него , голям пич е, няма такова раздаване по време на свирене каквото той прави!!! Цитирай
TONY Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 Добре свири момчето. Изказвания, като " най-добър музикант" в България са бомбастични и прекалено несериозни. Дори, само като китарист, не може да ми влезне в личният топ 10 за бг китаристи. Не го обиждам, нито се заяждам. Просто има още път да върви. Цитирай
Zlatanov Отговорено Март 13, 2008 Автор Отговорено Март 13, 2008 Тони ... Еми за всеки е различно предполагам, но все пак като имаш предвид че е 87 набор ... Да ти кажа до ся е печелил няколко конкурса, беше в бенда на Мими Иванова и др ... Съмнявам се че изобщо разбираш за какво става въпрос, но както и да е ... и само като китарист не съм виждал до сега човек в бг с такава техника ... Мисля че в момента записва солов албум като излезе ще се види кой кой е Цитирай
RockoBG Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 беше в бенда на Мими Иванова и др ... Това квалификация ли е? Щото по ми бие на резил... Цитирай
Zlatanov Отговорено Март 13, 2008 Автор Отговорено Март 13, 2008 RockoBG ми нека е резил ... ама него даваха по телевизията пък ти си седиш пред компа и се чудиш тва дет го свири как се прави ... Цитирай
RockoBG Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 (Редактирано) Ok! Прав си! Само че комп-а ми е в телевизията... Пък и така се сещам, че ако му се дръпне дилея и джойстика на младежа (не съм казвал, че не свири), ще звучи доста по-така... нали..., а аз ще имам някаква представа, какво се случва както и в момента. Гледай в ляво на снимката. Тогава пак ме даваха по телевизора. Редактирано Март 13, 2008 от RockoBG Цитирай
Zlatanov Отговорено Март 13, 2008 Автор Отговорено Март 13, 2008 да ти пратя една мп3-ка дет свири без джойстик и дилей освен ... снимката дет си сложил нещо се невиди Цитирай
chalgasucks Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Златен не се мъчи да им обесняваш на хората, в България всички иамт много странно мислене особенно музикантите (когато видят някои мн. добре развит технически и идеино китарист ли ще е басист няма занчение но със собствен стил на свирене , вместо да се изкефят те почват да търсят косури ) Които ми покаже друг китарист с такъв начин на свирене от България му казвам браво! Нека се разрояват пичовете и да пусна свои и на др. хора клипове та да видим. Като казах най-великия не съм преуличил защото т'ва си е лично мое мнение и мога да казвам за когото каквото мисля . НЕ искам да звуча грубо , пак казвам това си е лично мое мнение . Цитирай
RockoBG Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 За личното мнение съм много съгласен. Обикновено хората намират всяко изказване за меродавно, което значи, че нямат мнение. Цитирай
tocata Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Тони ... Еми за всеки е различно предполагам, но все пак като имаш предвид че е 87 набор ... Да ти кажа до ся е печелил няколко конкурса, беше в бенда на Мими Иванова и др ... Съмнявам се че изобщо разбираш за какво става въпрос, но както и да е ... и само като китарист не съм виждал до сега човек в бг с такава техника ... Мисля че в момента записва солов албум като излезе ще се види кой кой е Браво супер техника!!! Аз се изкефих !!!! Само дето се чудя ,какво странно има..... на 21 години да свириш по тоя начин,това е съвсем съвсем нормално.... И ако съдя от моя опит (които не е малък) в следващите 10 години ще се учи да забрави тоя начин на свирене. Но тоя пиЧ има добра основа БРАВО..... Цитирай
chalgasucks Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 (Редактирано) тва не го разбрах ? защо ще се учи да не свири по този начин ??? Редактирано Март 13, 2008 от chalgasucks Цитирай
tocata Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 тва не го разбрах ? защо ще се учи да не свири по този начин ??? Имам предвид че мн.трудно се откъсва човек от Ваи и малмстиин влияниа,това са хора ,които до голямя степен слагат точка на развитието на доста китаристи които са увлекли по техния стил.А и е съвсем нормално един ден да тръгне да търси себеси в музиката.... Лично наблюдение... 1 Цитирай
Recommended Posts