DeathZone Публикувано Юни 27, 2005 Публикувано Юни 27, 2005 (Редактирано) Тoва парче е в стил транс-денс .... надявам се почитателите на транс и денс да не обиждат (майтап да става) ...... дано ви хареса New York Morning Редактирано Юни 27, 2005 от DeathZone Цитирай
niki123bg Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 Много готино Мисля да влезе в следващата компилация за колата и да си го пускам като карам вечер късно из града Цитирай
DeathZone Отговорено Юни 27, 2005 Автор Отговорено Юни 27, 2005 Много готино Мисля да влезе в следващата компилация за колата и да си го пускам като карам вечер късно из града Благодаря ти , много ме радва това! :green: :green: Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 Олелееееее Много свежо. Тамам като за такива жеги каквито са тук Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 цикли малко ама тва е идеята, те такова ми се праи ама с акустични китарки за соло, малко класическа китарка, ко ше каеш , представям си и някви вокали пап шу уап пап, зарежда като редбул, егати пауъра, абе знаеш за какво става дума ти, напред си Цитирай
DeathZone Отговорено Юни 27, 2005 Автор Отговорено Юни 27, 2005 цикли малко ама тва е идеята, те такова ми се праи ама с акустични китарки за соло, малко класическа китарка, ко ше каеш , представям си и някви вокали пап шу уап пап, зарежда като редбул, егати пауъра, абе знаеш за какво става дума ти, напред си Прав си ...... все се каня да понаправя нещо с вокали ама текст не мога да измисля , пък все залъгвам хората (включително и някой от форума) , че ще сглобим заедно нещо по вокално .... ама семейните задължения си казват тежката дума ...... дано ми остане време за нещо по завършено ...... Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 абе живи здрави корави, живота е пред нас, мотивация да има Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 много приятно и веселяшко, като че ли на моменти се престараваш с уа-уа-то(тва си е само мое мнение) ама като цяло е супер Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 Роска, звучи много грууви-само така .Кефи ме само дето уа-уа китарата на моменти ми се струва че свири кво и падне върху хармонията,би било яко ако знаеш хармонията на парчета да я рехармонизираш малко с по-джази акорди и уа-уа педала.Иначе също ме кефи как си направил насечения псевдо синт със ПОД-а(звучи като октавен фъзз-много яко).Само така!Много яко! Владо П.С. Между другото Лайн 6 оздадоха едни пакети със повече усилватели и ефекти за ПОд хт-то и аз си ги взех всичките има страшни манияшки аналогоже синтове за китари.Ако искаш прати ми бекинга на парчето и мозе да направим некоя колаборация Цитирай
Recommended Posts