vovcho Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Еми аз съм от Fungus. Стараем се да свирим пънк, но и четирамата имаме различни виждания за музиката и не е баш пънк. Некво лайно такова става Сега не свирим много заради даскалото, даже има слухове че сме се разпаднали вече Скоро ще правим записи, че сегашните са отврат. Скоро концерти няма да имаме. Групата е в процес на преоткриване... Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 китарата пешо жив и здрав копеле, ама гепиш барабаниста и му мътиш тиквата с 'жас и боса нова и не може да свири четворки после!!!))))))))))))))))take care! И нащо барабанисче се опита да гепи миналата седмица тоз изедник :stop: ама и той е човек... прощавам му :green: Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Сори за офтопика по-горе... сега по темата преди известно време свирихме с JEMer и с разни други хорица по разни НБУниверситетски формацийки ( където сме се засичали с много от народа членуващ тук ), а в момента свиря с една група - Уасаби, на която последната надеждица да си намери клавирист беше в нащо форумче, но за съжаление и тя угасна . А групичките в които съм свирил преди това са известни със своята неизвестност (както казва един спортен коментатор ), така че нема сми да ги споменавам тук Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Аз си подрънквам с няколко формацийки... групата, в която аз пиша разни глупости се нарича Dark Majesty и по принцип трябва да правим някакъв хеви... но според Nalbi последната ми песен бие на прог... всъщност е важно просто дали е яко... макар че за съжаление имам чувството, че съм сам в групата, така че... нищо интересно за сега. Друга група е DistormenT, в която свири Суитчд от тука... 4 песни... до няколко дни (когато се наканя да запиша баса) всичките ще са записани. Освен това странични проекти в блек/дет ориентацията са Insartture... според мен ще стане яко, но за сега имаме само една песен. И... преди свирих в Chicken Soop... мисля, че сега бавно стават известни в пънк средите... в Twilight of Slavic Gods и кви ли не простотии... и най-важното: Почти имам една песен с Митака (Nalbi) Яко, а Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Друга група е DistormenT, в която свири Суитчд от тука... 4 песни... до няколко дни (когато се наканя да запиша баса) всичките ще са записани. Няма два записа в народната банка, ЛЪЖЕ МРЪСНИКА ПРЕЯЖДА С ЛУКЛАНКА! хехех. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 Ми аз свиря в две банди (засега ) Те сички са в тоя форум, тъй че ето ви: Едната е със АХЕ и slayer_fox (която търси барабанист и вокал!!!!!) Другата е със Red Bull Dog, пак със salyer fox и The Boss. (и другата търси вокал!!!!!!!!!!!!!) Засега сме без вокал и не можем всъщност да правиме много неща. Свириме метъл траш и хеви. :evil: Цитирай
EmchoDT Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 (Редактирано) Едно време като свирих в група, свирихме с NikiFena. Свирил съм и с YtseJam на един концерт, и мога да кажа, че това беше един от най-яките моменти в музикантската ми кариера до тук!!!! Редактирано Януари 10, 2005 от EmchoDT Цитирай
bobalan Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 И аз съм свирил с YtseJam на един концерт и освен това съм записвал едно парче в студио с него. И освен това YtseJam свири на мойта сватба.... за погребението ще видим Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Аз свиря с баба ми! Тя е превъзходен барабан - издава тъп и басов звук! А главата и кънти така миличко.... :green: Цитирай
Joys Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Аз свирех навремето на два пъти '95 , '97 с прекъсване в Brainstorm с Edgecrusher. После не на сериозно по разни формацийки и вече 2 години в къщи с компютъра и това е. Бъдещето ще покаже занапред. Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Аз имам малко по дългичка история.... От 1990-1995 в Алкохол(китара/бекинг вокал) 1995-2001 - Brainstorm(китара/бекинг вокал,в последната година и като основен вокал) 2002 - Unbreak(Uk с Armaggideon) - bass(на репетициите само) 2003 -> с мене си в един проект наречен Day 40 Цитирай
circles Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 (Редактирано) Аз пях по едно време с група СВОЕВОЛИЕ, едно парче! Парчето се казва Дегенерат и е много яко! Редактирано Януари 12, 2005 от Circles Цитирай
MDFk Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 (Редактирано) На4и с Assoass запо4нахме една формация с 2 баса и барабани..сега търсим клавири и духов инструмент...импровизации,импровизации и пак импровизации :guitar: свиря още в една групи4ка дет е рок,ама леки4ък такъв..нема име.там свирим с един пи4 Stoen,който трябва да се подвизава из секцията барабанисти. третата е още в зародиш и ще е или мноо хард рок или 4истокръвен метъл с разли4ни влияния.. Едно време(ейй колко отдавна беше 1999-2000),пак с Асото бехме в едни пънк-гръндж пи4ове :green: Турбу Дизъл дет' имаха един концерт с 2 авторски песни - Final Dream и "Сиротна",с текст на Смирненски ..още,Арматура - яко Металика кавъри с 5-6 изяви (вклю4ително на "Тангра" концертите)и като изклю4им една(то4но там :green: :green: :green: ),доста добре се полу4аваше..и още 2-3 места с дале4 по-малки постижения,но с много добри спомени от тях.. Редактирано Януари 16, 2005 от MDFk Цитирай
Recommended Posts