Nikifena Публикувано Февруари 27, 2008 Публикувано Февруари 27, 2008 Днес видях това: True to the spirit of innovation that inspired Gibson to invent the legendary Tune-o-matic bridge, the powerful humbucker, and the revolutionary Digital Les Paul, Gibson proudly presents the Gibson Robot Guitar—the world's first guitar with robotic technology. от сайта на гибсън: http://www.gibson.com/robotguitar/story.html Хм. Нека споменем, че ТОНИ преди доста време изнамери фирмата която е направила тези ключове - http://www.tronical.com/ И в един момент гибсън си пишат, че е тяхно това. Усещам, че рано или късно тази фирма ще фалира както всички други фирми, които гибсън взима под свое крило. А тук има и по-ясна информация разбиишли. http://www.gibson.com/namm2007/PoweTune.html Цитирай
Traktorist Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 Общо взето големите изяждат малките... Нормално е гибсън да искат да си възвърнат славата, която са имали на времето(не че сега като се каже гибсън, не се подразбира качествен продукт). А и в които са парите, той "измисля" всичко ново. И според мене въпросната фирма ще фалира доста бързо Цитирай
Slide Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Интересно ми е ква ще е функцията на задкитарното устройство в близките 5 до 7 години. Самонастройващи се ключове, стерео звук на 6-те отделни струни. На VG-то можеш да променяш строя на китарата си с един потенциометър, с друг можеш да променяш звука на адаптерите си - теле, страт, двойни... Скоро сигурно ще започне сериино производство на китари с вградени ефекти. Всичко ще ни е на един потенциометър разтояние... Само ще хващаме китарата и ще дрънчим. Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 ето тоя ефект само трябва да почнат да го вграждат в китарите: Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 хаххаахахах много оргинално ! А колкото до ключовете лал какви ли неща измизлят Цитирай
sound_forge Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 ...Скоро сигурно ще започне сериино производство на китари с вградени ефекти... Отдавна ги има... Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 (Редактирано) мда руските китари имат по 3-4 ефекта - фазер дисторшен и някой стерео също таз например май горните 3 струни бяха на един канал, долните на другия а като гледам броя на адаптерите можеш да сменяш от shit на bull shit или пълната комбинация - full of shit Редактирано Февруари 28, 2008 от Overdrive Цитирай
jororock Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Не се базикайте с руските китари,има и много добри!-Специално аз имам един приятел от такава фирма за китари разгледайте ги! http://www.avaks.kiev.ua/links.jsp Цитирай
Slide Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 ...Скоро сигурно ще започне сериино производство на китари с вградени ефекти... Отдавна ги има... Знаеш какво имах предвид, нали? Целия гиър, просто усилвателя и кабинета да са отделно. Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Като ни сложат чипове в мозъка вече от нищо няма да има нужда само ще халюцинираме и ще бачкаме на ангария. Цитирай
ceco milanov Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 не ме грабват тия промени Цитирай
fluti Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 (Редактирано) Спред мен, на всички китари с Флойд Роуз трябва да им се сложи по едно такова нещо, за да не губим по 1 час и по няколко десетки косъма от главите си за настройване, когато си сменяме струните Редактирано Февруари 29, 2008 от fluti Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Интересно ми е ква ще е функцията на задкитарното устройство в близките 5 до 7 години. Да оригиналничи и да изглежда добре. Цитирай
bratmito Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 На мен тези иновации ми допадат,стига да не скапват звука по някакъв начин.Крайно време е новите технологии да навлезнат и в твърде консервативните,по мое мнение,музикантски среди. Цитирай
Recommended Posts