aheron Публикувано Февруари 25, 2008 Публикувано Февруари 25, 2008 (Редактирано) Какво е качествето на тая марка китари? Доволни ли сте от тях. Става въпрос за техните модели до 400 лева. Електрически китари говорим И като сме почнали темата я препоръчайте някакви модели от тях до 400 лева. Спрял съм се на тази марка защото мисля да си вземам китарка на исплащане пък в магазина където могат да ми дадат на лизинг имат предимно Washburn и мога да си поръчам който си искам модел. Редактирано Февруари 25, 2008 от aheron Цитирай
vovcho Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 А жена да ти изберем не щеш ли? Цитирай
aheron Отговорено Февруари 25, 2008 Автор Отговорено Февруари 25, 2008 Хора имам нужда от помощ, ако неможете да кажете нещо по въпроса не пишете. Благодаря предварително Цитирай
chris_barnes Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 еми кажи каква музика искаш да свириш - рок,метъл джаз..от това зависи кой модел да избереш Цитирай
space ace Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 washburn WI 64 даваш оше 100 лв и забравяш за китара.Във фактор май ги имаше.Аз свиря с такава и ти я препоръчвам. Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 мнго ясно всеки препоръчва свойто никаква обосновка не виждам в предния пост - кое и е хубавото, на какъв стил пасва и тн по същата логика мога да кажа "аз свиря с кремона - препоръчвам я по-добра няма да намерите" Цитирай
TerminalFrost Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 А жена да ти изберем не щеш ли? :) Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 аз викам да му изберем жена и да я пробваме . X series може да се каже че са добри за цената си 300 лева маи бяха ! !! Цитирай
solo5 Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 washburn WI 64 даваш оше 100 лв и забравяш за китара.Във фактор май ги имаше.Аз свиря с такава и ти я препоръчвам. Wi64 мисля са доста над лимита, който е описал човека аз съм с Wi14, взех я за 275лв април 2006 от Фактор Варна 22 прага, приличен звук, с много добър състейн, удобен гриф перфектна за парите си но всеки си решава за него си Цитирай
aheron Отговорено Февруари 25, 2008 Автор Отговорено Февруари 25, 2008 Рок и метъл ще се свири. Давайте предложение. И да именно от ФАКТОР ще взимам. и жена си имам Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 (Редактирано) Ползвай търсачката. Ако можеш, вземи китарист с тебе да ти избере. Ориентирай се какво искаш. Теми - много. Ако те мързи да търсиш и да четеш - това не е наш проблем. Редактирано Февруари 25, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Verolom Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 Човек трябва да идеш на място и да усетиш китарата дали ти пасва или не.Аз имам един Washburn LIYON SERIES и съм доволен от него.Китарата за всякаквъв стил става стига да знаеш как да свириш с нея. Цитирай
PRIMO Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 Човек трябва да идеш на място и да усетиш китарата дали ти пасва или не.Аз имам един Washburn LIYON SERIES и съм доволен от него.Китарата за всякаквъв стил става стига да знаеш как да свириш с нея. Не ти е литиево-йонна китарата, модела е LYON Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 (Редактирано) Един младеж с който свирим има от Х-серията. Хубава китарка определено има повече метал в нея от скуаер страт. Все пак зависи за какво ще я ползваш. Ама грифа....най-неудобното нещо което съм хващал -просто дърво незнам как да опиша. При тялото е със смачкания жаксънънски гриф после към главата става кръгъл мислех да кажа фендерски ама и на фендерите не са толкова kръгли. УЖАС.... ама той си му е свикнал и му се кефи. Редактирано Февруари 26, 2008 от MasterOfDisaster Цитирай
aheron Отговорено Февруари 26, 2008 Автор Отговорено Февруари 26, 2008 (Редактирано) Някакъв линк където мога да видя цените на китарите на марката в България може ли ? x серията нещо такова ли е? http://www.harmony-central.com/ProductImag...e/000000294.jpg на какви цени са горе долу? Редактирано Февруари 26, 2008 от aheron Цитирай
Recommended Posts