Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Какво е качествето на тая марка китари? Доволни ли сте от тях. Става въпрос за техните модели до 400 лева.

Електрически китари говорим :offtopic-001:

И като сме почнали темата я препоръчайте някакви модели от тях до 400 лева. Спрял съм се на тази марка защото мисля да си вземам китарка на исплащане пък в магазина където могат да ми дадат на лизинг имат предимно Washburn и мога да си поръчам който си искам модел.

Редактирано от aheron
  • Отговори 78
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

мнго ясно всеки препоръчва свойто :D

никаква обосновка не виждам в предния пост - кое и е хубавото, на какъв стил пасва и тн

по същата логика мога да кажа "аз свиря с кремона - препоръчвам я по-добра няма да намерите"

Отговорено
washburn WI 64 даваш оше 100 лв и забравяш за китара.Във фактор май ги имаше.Аз свиря с такава и ти я препоръчвам.

Wi64 мисля са доста над лимита, който е описал човека

аз съм с Wi14, взех я за 275лв април 2006 от Фактор Варна

22 прага, приличен звук, с много добър състейн, удобен гриф

перфектна за парите си

но всеки си решава за него си :)

Отговорено (Редактирано)

Ползвай търсачката. Ако можеш, вземи китарист с тебе да ти избере.

Ориентирай се какво искаш. Теми - много. Ако те мързи да търсиш и да четеш - това не е наш проблем.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено

Човек трябва да идеш на място и да усетиш китарата дали ти пасва или не.Аз имам един Washburn LIYON SERIES и съм доволен от него.Китарата за всякаквъв стил става стига да знаеш как да свириш с нея.

Отговорено
Човек трябва да идеш на място и да усетиш китарата дали ти пасва или не.Аз имам един Washburn LIYON SERIES и съм доволен от него.Китарата за всякаквъв стил става стига да знаеш как да свириш с нея.

Не ти е литиево-йонна китарата, модела е LYON :)

Отговорено (Редактирано)

Един младеж с който свирим има от Х-серията. Хубава китарка определено има повече метал в нея от скуаер страт. Все пак зависи за какво ще я ползваш. Ама грифа....най-неудобното нещо което съм хващал -просто дърво незнам как да опиша. При тялото е със смачкания жаксънънски гриф после към главата става кръгъл мислех да кажа фендерски ама и на фендерите не са толкова kръгли. УЖАС.... ама той си му е свикнал и му се кефи.

Редактирано от MasterOfDisaster
Отговорено (Редактирано)

Някакъв линк където мога да видя цените на китарите на марката в България може ли ?

x серията нещо такова ли е?

http://www.harmony-central.com/ProductImag...e/000000294.jpg

на какви цени са горе долу?

Редактирано от aheron