simeon4o Публикувано Февруари 24, 2008 Публикувано Февруари 24, 2008 ЛЕК и Монотонен . Тупаните са отврат ама нема кой да им се занимава. На некой ако му се пее да врещи на воля! ЛИНК: http://media.putfile.com/engish Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 не са само тъпаните, брат'чет. Целия микс е много зле. Опитай да поработиш над нивата на отделните тракове, така че всичко да звучи приблизително еднакво силно, а след това общия микс да удря в диапазона -3 до 0. Самата музика не мога да коментирам, защото не изтърпях да го изслушам до край. Вярвам че ще се справиш ,парчето в момента не става много за слушане. Цитирай
simeon4o Отговорено Февруари 24, 2008 Автор Отговорено Февруари 24, 2008 http://media.putfile.com/mysong3-49 леко дигнах лефиа канал. Не убивай желанието на куциа кон за изява . Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 simeon40, ако записа беше малко поне по добре може би щеше да имаш положителни отзиви за музиката си. И при мен се чуват зле изравнени нивата. Предполагам че причината е че нямаш подходящи монитори и мога да ти предложа да си осигуриш поне едни що годе хубави слушалки , които да ползваш за записи и да може да чуваш нещата по реално. Не че съм някакъв спец по записите, но и аз съм се сблъсквал с подобен проблем. Това което казвам, в никакъв случай не цели да ти убива желанието и да се отрказваш, опитвам да помогна. Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 Благодаря на колегата ultramega, че е обяснил това, което и аз имах предвид с малко повече думи. Нищо лично simeon4o, комуникирали сме и преди, но наистина имаш да изгладиш някои елементи в работата си, зада започнат да звучат нещата. Не би си купил пастичка,ако е увита в лайнян вестник,нали? Цитирай
Metanoia Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 Имаш да поработиш и върху чувството си за ритъм, което е ... като моето. И някои от "ефектите" не ги докарваш много, ама това сигурно и сам си го знаеш. И все пак... надявам се някой ден да мога да свиря толкова добре като теб. Цитирай
simeon4o Отговорено Февруари 25, 2008 Автор Отговорено Февруари 25, 2008 Не искам да сам досаден това е последниа опит http://media.putfile.com/mysong4-57 Цитирай
Fashion Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 Не е лошо като друмс и като китара ,но като друмс с китара е зле. На моменти свирят различни парчета ,на моменти се сработват /поне така е моето усещане/.Може да си имал предвид баса да завърши аранжимента . Продължавай в същия дух ,моят съвет е да ползваш опита на дръмър за аранжимента. Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 Е дота по добре вече Има едно рифче направо си го взаимствал от металика, ама ама то така се прави Цитирай
simeon4o Отговорено Февруари 26, 2008 Автор Отговорено Февруари 26, 2008 Ми взех та те послушах и си сложих слушалките! Благодаря за което Ина4е на солото звука не ме радва много сякаш. За Металица казах некаде вече на 25 на стадиона семйно , Как да не взаймствам Цитирай
Scavenger Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 изненадан съм че свириш и малко по твърди неща браво за идеята само трябва да обръщаш повече внимание на звука защото е малко гадничък...чакам нови тежинки Цитирай
izhvurlen Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 В началото не мога да преброя какъв е такта, не знам защо? Иначе чиста проба МЕТТАЛИСТ. Цитирай
simeon4o Отговорено Февруари 27, 2008 Автор Отговорено Февруари 27, 2008 Такта е : ES - Pa - Nia - ta -ta ta. Цитирай
simeon4o Отговорено Февруари 29, 2008 Автор Отговорено Февруари 29, 2008 От уважение и с голяма благодарност на колегата ULTARMEGA качвам изцяло негов микс http://media.putfile.com/ultrass Съжалявам 4е досаждам! Цитирай
AbLaZe Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Аз мога ли да питам нещо,леко глупав ми е въпроса ама с какво записа барабаните(или е с програма или е живо).Мен ме интересува ако е програмка дали можеш да ме насочиш откаде да я намеря.Пиши ЛС ако искаш разбира се.Интсрументала бива,ако го разнообразиш още и добавиш вокали със сигурност ще стане разбиващ. Цитирай
Recommended Posts