Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

не са само тъпаните, брат'чет. Целия микс е много зле. Опитай да поработиш над нивата на отделните тракове, така че всичко да звучи приблизително еднакво силно, а след това общия микс да удря в диапазона -3 до 0. Самата музика не мога да коментирам, защото не изтърпях да го изслушам до край.

Вярвам че ще се справиш ,парчето в момента не става много за слушане.

Отговорено

simeon40, ако записа беше малко поне по добре може би щеше да имаш положителни отзиви за музиката си.

И при мен се чуват зле изравнени нивата. Предполагам че причината е че нямаш подходящи монитори и мога да ти предложа да си осигуриш поне едни що годе хубави слушалки , които да ползваш за записи и да може да чуваш нещата по реално. Не че съм някакъв спец по записите, но и аз съм се сблъсквал с подобен проблем.

Това което казвам, в никакъв случай не цели да ти убива желанието и да се отрказваш, опитвам да помогна.

Отговорено

Благодаря на колегата ultramega, че е обяснил това, което и аз имах предвид с малко повече думи. Нищо лично simeon4o, комуникирали сме и преди, но наистина имаш да изгладиш някои елементи в работата си, зада започнат да звучат нещата. Не би си купил пастичка,ако е увита в лайнян вестник,нали? :)

Отговорено

Имаш да поработиш и върху чувството си за ритъм, което е ... като моето. И някои от "ефектите" не ги докарваш много, ама това сигурно и сам си го знаеш.

И все пак... надявам се някой ден да мога да свиря толкова добре като теб. :offtopic-001:

Отговорено

Не е лошо като друмс и като китара ,но като друмс с китара е зле. На моменти свирят различни парчета ,на моменти се сработват /поне така е моето усещане/.Може да си имал предвид баса да завърши аранжимента . Продължавай в същия дух ,моят съвет е да ползваш опита на дръмър за аранжимента.

Отговорено

Ми взех та те послушах и си сложих слушалките! Благодаря за което :) Ина4е на солото звука не ме радва много сякаш. За Металица казах некаде вече на 25 на стадиона семйно :blush:, Как да не взаймствам :)

Отговорено

изненадан съм че свириш и малко по твърди неща :thumbs_up: браво за идеята ;) само трябва да обръщаш повече внимание на звука защото е малко гадничък...чакам нови тежинки

Отговорено

Аз мога ли да питам нещо,леко глупав ми е въпроса ама с какво записа барабаните(или е с програма или е живо).Мен ме интересува ако е програмка дали можеш да ме насочиш откаде да я намеря.Пиши ЛС ако искаш разбира се.Интсрументала бива,ако го разнообразиш още и добавиш вокали със сигурност ще стане разбиващ.