Daniel_V Публикувано Февруари 21, 2008 Публикувано Февруари 21, 2008 Здравейте хора... Вече 2-ри месец си търся черен 3-пластов HSH пикгард по софийските муз. магазини. Дайте някаква идея от къде мога да изкопая такова чудо , че имам едно много яко комплектче адаптори. В РФ момчетата имат само HSS и то бял. В М. Джам ми казаха че мога да си го поръчам...ама доставката още толко...е мерси В останалите имат само SSS... Междо другото и HH ми върши работа... за мидъла S дупката мога да я резна Хайде! Лека вечер! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Е то по тая логика и от HSS можеш да си резнеш за HSH ... Цитирай
Daniel_V Отговорено Февруари 21, 2008 Автор Отговорено Февруари 21, 2008 (Редактирано) Е то по тая логика и от HSS можеш да си резнеш за HSH ... Абе не съвсем... Няма да стане добре... При S отвора е много лесно щото няма ръбове... а и Сингъла който ще седи там е малко по-различен и не влиза отдолу ами се бута отгоре и тогава се затяга(Странен тип Double-Rail). И дори да не стане перфект разрез то си има малка рамка която ще скрие кривината...докато при хъм-овете ще си личи ако кривне. Та затова HH ми е по-лесен за обработка. Мислех и за лазерно рязане... ама излиза много по-скъпо... Ама най-добре си е да си е HSH и да не се занимавам с глупости да режа Редактирано Февруари 21, 2008 от cRyStaL_gUiTaR Цитирай
Daniel_V Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Отговорено Февруари 22, 2008 Аре бе пичове дайте некви идеи къде мога да изкопая такова гард-че... Друго се сетих сега да питам...колко горе-доле излиза да си поръчам да ми го доставят от РФ или Мюзик Джам? Ако е нещо малко да поръчам направо един готов HSH 3-пластов гард и две капачки като на EMG-тата и да си свиркам. Аре мерси и със здраве... признавам си Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 ами китайски в рф беше 20-30лв, фендер бял към 50, а черен май още повече рекорда обаче е червения (който си променя цвета) за 100 и нещо си лева Цитирай
spongebob Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Можеш да разцъкаш из ebay.com,там не може да няма.На много хора им се струва сложно и несигурно,но с необходимото проучване...нещата са ок.аз цяла китара си взех от там. Цитирай
Recommended Posts