Babyface Bob Публикувано Февруари 20, 2008 Share Публикувано Февруари 20, 2008 Наскоро видях, че приятелката ми си купила диктофон - да си записва лекциите във ветеринарния.. Накарах я да го пусне да запиша звук - за проба! Е накарах я и да попее - една от любимите и банди! Резултатът е кофти качество, малко по - емоционална китара и изненадваща бленда на гласа! Чуйте http://media.putfile.com/Sibila-Animai-Instinct-Cover Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 20, 2008 Share Отговорено Февруари 20, 2008 :) Разчувства ме Наистина много яко се е получило. Китарките са много готини, а приятелката ти пее учудващо яко! Браво! П.П. Да ти купя един микрофон от 6лв. да я запишете по-читаво!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Февруари 21, 2008 Share Отговорено Февруари 21, 2008 Абе хубавото си е хубаво , пък било то и на диктофон . Много хубаво пее девойката - ---- Пробвайте следващия път да пее поне на микрофона на скайпа :-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Babyface Bob Отговорено Февруари 21, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 21, 2008 аве това беше една малка краста да начешем (наред със всичко останало ), когато имахме внезапната възможност да се възползваме... от техниката! Китарата е непретенциозен, но красив Фалкон - купих я специално за Сибила от един пич от форума - романтиката стига дотам хаха че всъщност преди години се запознахме на уроци по музика с мойто момиче! Сега съм и дал разни sing back тракове на песни, подходящи за гласа и - да си пее вкъщи! С банда все още има проблеми с неувереност и със силата на гласа - като вдигне нивото, губи характера... и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Февруари 21, 2008 Share Отговорено Февруари 21, 2008 Наскоро видях, че приятелката ми си купила диктофон - да си записва лекциите във ветеринарния.. Накарах я да го пусне да запиша звук - за проба! Е накарах я и да попее - една от любимите и банди!Резултатът е кофти качество, малко по - емоционална китара и изненадваща бленда на гласа! Чуйте http://media.putfile.com/Sibila-Animai-Instinct-Cover Браво на двама ви! Удивително красиво, непретенциозно и непринудено записано! Освен това изпято и изсвирено с рядко срещаното съчетание на емоционална интелигентност! Поздравявам ви! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Babyface Bob Отговорено Февруари 21, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 21, 2008 Ами обичаме се! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SKYFACE Отговорено Февруари 22, 2008 Share Отговорено Февруари 22, 2008 Страхотно изпълнение -невероятен глас ! Ако The Cranberries си потърсят нова вокалистка тя е тук Наистина много добре е уловен гласът с нейната непринуденост ,нежност и чуственост !Невероятно е -продължавай да се занимаваш с пеене и слушай само хората които ще ти казват истината-имаш супер глас и талант-другите завистливци да не ги слушаш-ти можеш много !!! Искрен успех от мен ! :metalist: :recourse: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 22, 2008 Share Отговорено Февруари 22, 2008 (Редактирано) Наистина много гот звучи - Сибила да не е ирландка? Suddenly something has happened to me As I was having my cup of tea Suddenly I was feeling depressed I was utterly and totally stressed Do you know you made me cry o-o-o Do you know you made me die Защо не си и "праснал" онази специфична квинта на o-o-o, която пее бек-вокала?! И не се оправдавай, че не можеш да пееш - всеки може да изпее o-o-o! Редактирано Февруари 22, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 22, 2008 Share Отговорено Февруари 22, 2008 Да, бе, да! Аз не мога. Даже като натискам звънеца на вратата и излиза фалшиво... Много добре, момци и момки! И ние я мъчим тъзи песен, но вие много силно конкурентно се представяте! Хвала на такъви юзъри!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 22, 2008 Share Отговорено Февруари 22, 2008 (Редактирано) Аз пък съм чувал за хора, които говорят фалшиво... Редактирано Февруари 22, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Babyface Bob Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 22, 2008 Момчета, много хубави коментари от утвърдени съфорумци - това ме навежда само на мисълта, че по-скоро трябва да се занимая с по-качественото записване на гласа на Сибила. Вчера отивам да навестя нежната си половинка и я гледам - отворила кейса, извадила китарата и упражнява Фа мажор на първа позиция Ехх, оплаква се, че било трудно! Имах една идея в главата този ден, бях я поработил в нас с по-хард елеметни, но като видях кухарката и така ми се прииска един нежен поп да сторя, че не се сдържах! Помолих Сибила да пее авторска песен, измислихме текста на момента! В полеви условия с какво да се запишем? Хайде - верния диктофон насреща! Получи се това : http://media.putfile.com/Strong-and-Sad P.S. Извинявам се за две неща - първо това е авторска песен, а я публикувам в "Кавъри", защото темата за гласа на Сибила е актуална тук! Второ - записът е от диктофон! Китарата е изсвирена малко припряно - все пак съм басист ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JD Отговорено Февруари 22, 2008 Share Отговорено Февруари 22, 2008 За кавърчето - определено твоята девойка докарва оригиналната бленда, доста приятно звучите заедно, още повече, че (доколкото разбрах от единия ти пост) имате не само музикантски взаимоотношения За авторското - Приятна песен. И добър пример как от една крайно стандартна акордова прогресия може да се пръкне симпатично мелодийка, готова за радиото. Забележките ми са само двечки и не би трябвало да прозвучат крайни, защото всичко останало е ОК. 1-во: някои от думичките не се връзват ритмически с мелодията; ударението на "тъжна" си е на Ъ-то 2-ро: от срам ли, от що ли, ама девойчето си изпя песента сякаш пише домашно, без да я размърда накрая с малко импровизация - мисля, че това трябва да е идеята, поради която припевчето се повтаря 2 пъти на финала. Определено добър дует! Успех и поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Babyface Bob Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 22, 2008 :) Е колега, аз затова казах, че съм и дал да се учи вкъщи със синг бек тракове! Стъпките на текста съм ги мислил аз навързани, но при нея се получи авторска обработка на живо :) Тя няма вокална култура, а хубав глас! Това е едва основата - как беше - 1 % талант и 99 % труд. Чак за 99 % нямаме време, но за трупане на самочувствие става да поработваме по малко! Аз съм сигурен, че Сибила ще ми се сърди с известна доза прикрито задоволство :) задето съм я пуснал тук! Тя действа малко притеснително, което именно я сковава, но за леки домашни песнички на този етап наистина е впечатлителна ! Благодаря за хубавата градивна критика :) Хахах няма по стандартни акорди от тези хаха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Февруари 22, 2008 Share Отговорено Февруари 22, 2008 Да си търси група девойката случайно? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JD Отговорено Февруари 22, 2008 Share Отговорено Февруари 22, 2008 ^^ Радвам се, че правилно си ме разбрал. А резултатът като за "лека домашна песничка" определено е впечатляващ Те, свенливите пеещи девойки, имат голямо бъдеще Успех и поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts