Jump to content
Българският форум за музиканти

човека оркестър


dedomito

Recommended Posts

.... не че искам да се заяждам ама като стар фен на Принс бих казал че е минал покрай Принс ..... бая покрай него :hysterical:

.... иначе пича има представа от основните неща и на демо ниво най вероятно ще ти свърши работа ако ти трябва парче за кастинг за някое БГ реалити .... но ако говорим малко по сериозно в творческо отношение това което записа като парче е ..... даже няма нужда да се обсъжда .... много ниско ниво .... макар и уж всичко да е направено с разбиране не лошо като за домашни условия .... но явно само това не е достатъчно ..... поне на мен .... пък и в сайтовете има доста примери на хора от този тип .... с тая разлика че минават за виртуози на почти ако не на всички основни инструменти ..... а този тук става за реклама която да убеждава че всеки може да се научи - щом като той се е научил ..... но както казах , поне принципа на работа , за тези които не го знаят , може да се ползва като за начало ..... живи и здрави . Цеко :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен клипчето ми хареса!

10х за линка, dedomito! :greenangel:

Като го гледам и имам чувството, че всичко това се прави супер лесно... макар че естествено не е така.

Има според мен и изрязани моменти от процеса на създаване, не всичко е в клипчето, но като цяло за мен беше полезно.

А иначе естествено, че не става въпрос за някаква виртуозност - той човека си казва, че бас линията е съвсем обикновена и току що хрумнала му и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже си свиря сам в нас та се озъртам да подобни клипчета по нета . Човек като ги гледа се обнадеждава , че дори и сам може да напави нещо що годе .

Китара имам , синтезатор също , остава бас и барабани , хахаха .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... dedomito успех ти желая с набирането на инструментариум .... от опита който имам големия проблем са барабаните от този тип - електрони падове с , пулт , миди и т.н. .... много кинти бре , и мръсниците нарочно са направили тези комплекти които стават да са на цени над 3000 долара ... дори и втора употреба пак си малко състояние или голф четворка :) .... карай . Цеко :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както казва един мой приятел - "Най-добре свиря на WinAmp"

Аз лично смятам , не не е много практично един човек да съчетае в себе си всички инструменти , пък макар и да ги владее добре. В крайна сметка за това се събира група всеки да даде своята идея и виждане относно музиката която се прави . Така се получават по-стойностни неща .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.