dedomito Публикувано Февруари 20, 2008 Публикувано Февруари 20, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=5tb2igjjvLU...feature=related Много полифоничен тоз юнак бре . Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Той е нещо като демо вариант на Prince... Цитирай
zanev 70 Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 .... не че искам да се заяждам ама като стар фен на Принс бих казал че е минал покрай Принс ..... бая покрай него .... иначе пича има представа от основните неща и на демо ниво най вероятно ще ти свърши работа ако ти трябва парче за кастинг за някое БГ реалити .... но ако говорим малко по сериозно в творческо отношение това което записа като парче е ..... даже няма нужда да се обсъжда .... много ниско ниво .... макар и уж всичко да е направено с разбиране не лошо като за домашни условия .... но явно само това не е достатъчно ..... поне на мен .... пък и в сайтовете има доста примери на хора от този тип .... с тая разлика че минават за виртуози на почти ако не на всички основни инструменти ..... а този тук става за реклама която да убеждава че всеки може да се научи - щом като той се е научил ..... но както казах , поне принципа на работа , за тези които не го знаят , може да се ползва като за начало ..... живи и здрави . Цеко Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 (Редактирано) Е-е-е, Цеко... Добре де, не е демо, а само trailer! Редактирано Февруари 22, 2008 от Ивелин Цитирай
nip Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 На мен клипчето ми хареса! 10х за линка, dedomito! Като го гледам и имам чувството, че всичко това се прави супер лесно... макар че естествено не е така. Има според мен и изрязани моменти от процеса на създаване, не всичко е в клипчето, но като цяло за мен беше полезно. А иначе естествено, че не става въпрос за някаква виртуозност - той човека си казва, че бас линията е съвсем обикновена и току що хрумнала му и т.н. Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 23, 2008 Автор Отговорено Февруари 23, 2008 Понеже си свиря сам в нас та се озъртам да подобни клипчета по нета . Човек като ги гледа се обнадеждава , че дори и сам може да напави нещо що годе . Китара имам , синтезатор също , остава бас и барабани , хахаха . Цитирай
zanev 70 Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 .... dedomito успех ти желая с набирането на инструментариум .... от опита който имам големия проблем са барабаните от този тип - електрони падове с , пулт , миди и т.н. .... много кинти бре , и мръсниците нарочно са направили тези комплекти които стават да са на цени над 3000 долара ... дори и втора употреба пак си малко състояние или голф четворка .... карай . Цеко Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 24, 2008 Автор Отговорено Февруари 24, 2008 Както казва един мой приятел - "Най-добре свиря на WinAmp" Аз лично смятам , не не е много практично един човек да съчетае в себе си всички инструменти , пък макар и да ги владее добре. В крайна сметка за това се събира група всеки да даде своята идея и виждане относно музиката която се прави . Така се получават по-стойностни неща . Цитирай
Recommended Posts