SaturninE Публикувано Февруари 20, 2008 Публикувано Февруари 20, 2008 Ако сте свикнали да си пеете постоянно вкъщи да си работите по гласа сами , ...Но да дойде момент в който трябва да се съобразявате с някой ?Тогава какво правите ?Не мога да си пея и ше се побъркам ;(.Не мога да отида на караоке ,защото не обичам да ходя без да съм си изрепетирала т'ва дет ше пея.Мисля че ако не предприема някакви мерки гласа ми ще апострофира Дайте съвет ,някакви уроци нещо... Привет на всички ! Цитирай
brysnaria Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Много ме кефиш Най -донре на уроци, а а ко съвсем няма къде , излез в някой парк и си пей на воля Цитирай
SaturninE Отговорено Февруари 20, 2008 Автор Отговорено Февруари 20, 2008 Е да, добре ше е ,но някой да каже кой дава уроци в тая София...А най-добре ше е в групичка ,но се разделихме с мойта група ,дебааа за кво трябваше да уча в тая София пфффф Цитирай
XeRo Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Найстина хвани се в някой хор или някъде на уроци и ще се преродиш, като нов човек. И аз бях така доста време, няколко години, добре че сега се хванах да пея във вокалната група на университета ми в Бургас и за 3 месеца успях да постигна МНОГО много има и къде да си репитираш на воля и всичко, за караокето да не коментираме концертите всяка седмица по 1-нъж Цитирай
Caruso Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Е да, добре ше е ,но някой да каже кой дава уроци в тая София...А най-добре ше е в групичка ,но се разделихме с мойта група ,дебааа за кво трябваше да уча в тая София пфффф Пиши ми ще измислим нещо Цитирай
SviStyle Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Ако ти се пее блус, пиши и може да измислим още нещо. Цитирай
didon2deo Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Е, ми гадно е ,ако човек няма възможност къде да пее,по различен ред причини,които за всеки човек са специфични и лични.При мен е кофти ,че лятото просто нямам практическата възможност да пея,дори давам твърде голяма почивка на гласа си.Затова пък като приключи летния сезон, зимата си наваксвам пропуснатото от лятото в неотразимото и култовото,така обичано от нас бургазлии , бургаско караоке. Цитирай
SaturninE Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Отговорено Февруари 22, 2008 Найстина хвани се в някой хор или някъде на уроци и ще се преродиш, като нов човек. И аз бях така доста време, няколко години, добре че сега се хванах да пея във вокалната група на университета ми в Бургас и за 3 месеца успях да постигна МНОГО много има и къде да си репитираш на воля и всичко, за караокето да не коментираме концертите всяка седмица по 1-нъж Напълно съм съгласна с теб ,че чевок се чувства най-жив когато работи над себе си! Не съм много почитател на хоровото пеене,доста ми е ограничено,ако ме разбирате! Мечтая си някой ден в Бг(ако все още няма, де) да направят нещо като госпал хоровете в Америка. Там се пее живо и диво , Цитирай
SaturninE Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Отговорено Февруари 22, 2008 Е, ми гадно е ,ако човек няма възможност къде да пее,по различен ред причини,които за всеки човек са специфични и лични.При мен е кофти ,че лятото просто нямам практическата възможност да пея,дори давам твърде голяма почивка на гласа си.Затова пък като приключи летния сезон, зимата си наваксвам пропуснатото от лятото в неотразимото и култовото,така обичано от нас бургазлии , бургаско караоке. Е,значи сме на едно мнение ,че караокето в Бургас( това което е в кукления тетатър) е едно от най-добрите . Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 гласа ми ще апострофира Гледай само, да не изчезнеш безкрайно. ииииииииииииииииииииииии... циганка ли си? Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Ако приемеш хоровото пеене като загрявка преди основната тренировка, само можеш да спечелиш много. Иначе по темата, в много кофти ситуация си, и аз съм била в такава. Има 3 варианта: -да пееш по улиците без да ти пука, че ще те помислят за луда. -да пееш тихичко, да не се чува много много (много кофти вариант) -да си намериш група с репетиционна гласа ми ще апострофира Предполагам си имала предвид атрофира? Цитирай
SaturninE Отговорено Февруари 23, 2008 Автор Отговорено Февруари 23, 2008 Ако приемеш хоровото пеене като загрявка преди основната тренировка, само можеш да спечелиш много. Иначе по темата, в много кофти ситуация си, и аз съм била в такава. Има 3 варианта: -да пееш по улиците без да ти пука, че ще те помислят за луда. -да пееш тихичко, да не се чува много много (много кофти вариант) -да си намериш група с репетиционна гласа ми ще апострофира Предполагам си имала предвид атрофира? ХаХ Атрофира съм имала предвид.Думи пароними какво да ги правиш . Цитирай
XeRo Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Найстина хвани се в някой хор или някъде на уроци и ще се преродиш, като нов човек. И аз бях така доста време, няколко години, добре че сега се хванах да пея във вокалната група на университета ми в Бургас и за 3 месеца успях да постигна МНОГО много има и къде да си репитираш на воля и всичко, за караокето да не коментираме концертите всяка седмица по 1-нъж Напълно съм съгласна с теб ,че чевок се чувства най-жив когато работи над себе си! Не съм много почитател на хоровото пеене,доста ми е ограничено,ако ме разбирате! Мечтая си някой ден в Бг(ако все още няма, де) да направят нещо като госпал хоровете в Америка. Там се пее живо и диво , Аз нямах предвид хоровео пеене иначе идеята ти за госпала е супер )) Цитирай
didon2deo Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 Найстина хвани се в някой хор или някъде на уроци и ще се преродиш, като нов човек. И аз бях така доста време, няколко години, добре че сега се хванах да пея във вокалната група на университета ми в Бургас и за 3 месеца успях да постигна МНОГО много има и къде да си репитираш на воля и всичко, за караокето да не коментираме концертите всяка седмица по 1-нъж Напълно съм съгласна с теб ,че чевок се чувства най-жив когато работи над себе си! Не съм много почитател на хоровото пеене,доста ми е ограничено,ако ме разбирате! Мечтая си някой ден в Бг(ако все още няма, де) да направят нещо като госпал хоровете в Америка. Там се пее живо и диво , Аз нямах предвид хоровео пеене иначе идеята ти за госпала е супер )) Да ,голяма мания е госпъла,само ,че за жалост в България малко хора оценяват красотата на този стил музика.И аз си мечтая да посетя някога госпъл негърски хор, сигурно ще е уникално преживяване. Цитирай
strange fruit Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 А можещ да пееш и на улицата-хем ще изкараш пари-певеца е като птицата-пее където кацне Цитирай
Recommended Posts