Icarus Публикувано Февруари 16, 2008 Публикувано Февруари 16, 2008 Една все още 'отлежаваща' идея за нещо си, която реших да споделя с вас Дали някой ще даде акъл или мнение дали има бъдеще? цък Цитирай
Slide Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 (Редактирано) Не е лошо! Ако имащ един фус да ти тактува отзад ще е по-приятно. бтв, кви са китарите? или по-точно - с кви адаптери са, че малко постно ми звучат. Редактирано Март 2, 2008 от Slide Цитирай
fLiSk Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 Идеята на мен страшно ми допадна. Ако започнеш да работиш по звук и аранжимент скоро ще се радваме на яко парче. Надявам се има кой да изпее един красив вокал отгоре Цитирай
Icarus Отговорено Март 3, 2008 Автор Отговорено Март 3, 2008 Китара е с тяло на пълдин, с гриф от лютиер, и тогава - с единични адаптери хранов. Звучат постно защото ме мързеше да правя звук, та две не виждах. Благодаря за коментарите, ще се помисли по темата Цитирай
synchu Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 На мен ми харесва определено Бих треснал и един бръмбазък (jewish harp) разби'йш ли като фон, ще си отива много мисля Сега така както е, може да я повториш, само че с бас да седи като развитие един вид и след това малко игра с хармонията и ще стане суперб Мно'о яко Цитирай
kvelikov Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 Йо, не ща да се изхвърлям, но ако намеря време ще ти я върна готова (може би и с вокали)...;----) Не се гъбаркам... See Ya! Цитирай
Recommended Posts