lubo2 Публикувано Февруари 14, 2008 Share Публикувано Февруари 14, 2008 enter sandman http://www.youtube.com/watch?v=FSnr2CfnY3c Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pro stack Отговорено Февруари 16, 2008 Share Отговорено Февруари 16, 2008 Интерес режисьорски похват .Иначе браво, само така!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Февруари 26, 2008 Share Отговорено Февруари 26, 2008 Малко повече palm muting трябва да вкараш, където трябва, защото сега звучи доста разпиляно. И да поработиш над синхронизацията на солото с ритъма, особено в средната му част. Иначе си спазваш добре ритъма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lubo2 Отговорено Март 5, 2008 Автор Share Отговорено Март 5, 2008 виж ся заглушаване знам ма туй palm muting какво ще рече точно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Март 6, 2008 Share Отговорено Март 6, 2008 Ще рече, че ти трябва учител по китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lubo2 Отговорено Март 6, 2008 Автор Share Отговорено Март 6, 2008 Ще рече, че ти трябва учител по китара доста отдавна съм бил на такъв учител едва ли ще ходя пак.без пари толкоз правя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Март 6, 2008 Share Отговорено Март 6, 2008 Заглушаване с дланта на дясната ръка Просто виждам, че доста хора тука ползват английските термини (и дори ако им го кажеш на български няма да те разберат ) та затова така го написах. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lubo2 Отговорено Март 6, 2008 Автор Share Отговорено Март 6, 2008 аха да предполагах нещо такова. аз знам английски но не съм си играл да уча термините при свирене на китара мислех че това е някъв по различен начин за заглушаване. бе то и от ефекта си зависи също и от китарата сигурно.сега съм с един кофти ефект но долу горе вкарва звука де. е ще направя квото мога с това заглушане с длан макар като не може да ми се покаже на практика щото би било по лесно. е кот стане в крайна сметка не получавам пари за това я но за сметка на това съм хвърлил бая пари по репетиционни и техника е и да не забравяме нерви изхабени. окей. P.S.не държа да ви харесва солото аз повече ритъм китарист и рядко се занимавам със сола. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
david nakov Отговорено Март 6, 2008 Share Отговорено Март 6, 2008 То за идейката много хуаво, но не мога да разбера защо продължаваш традицията започната от Hammer smashed face !!! Тоест не знам за другите, но аз доста се изнервям, когато гледам в продължение на над 5 мин. някакъв гриф , на който май някой свири !? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lubo2 Отговорено Март 6, 2008 Автор Share Отговорено Март 6, 2008 То за идейката много хуаво, но не мога да разбера защо продължаваш традицията започната от Hammer smashed face !!!Тоест не знам за другите, но аз доста се изнервям, когато гледам в продължение на над 5 мин. някакъв гриф , на който май някой свири !? ми те двете видеота са от два последователни дни някъде и не си бях нагласил похвата за снимане но за следващото ще направя да се вижда цяла китара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Март 7, 2008 Share Отговорено Март 7, 2008 Аз като фен на Metallica и тяхното звучене бих добавил само - заложи касетофона, добави малко пари и си купи CD-player! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lubo2 Отговорено Март 7, 2008 Автор Share Отговорено Март 7, 2008 Аз като фен на Metallica и тяхното звучене бих добавил само - заложи касетофона, добави малко пари и си купи CD-player! ама това беше от компютъра Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lubo2 Отговорено Март 16, 2008 Автор Share Отговорено Март 16, 2008 Аз като фен на Metallica и тяхното звучене бих добавил само - заложи касетофона, добави малко пари и си купи CD-player! сам решавам ко ше си купувам ха чи от къв зор много си е яко изпълнението. без пари толкова ама за безплатно е супер. койт не го хареса да го д...ха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Март 16, 2008 Share Отговорено Март 16, 2008 ха чи от къв зор много си е яко изпълнението. без пари толкова ама за безплатно е супер. койт не го хареса да го д...ха ако така се самооценяваш, заложи си и китарата(и камерата ). Перфектен си няма за к'во повече да се иска от теб с китара. Хващай следващото хоби Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 16, 2008 Share Отговорено Март 16, 2008 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts