Jump to content
Българският форум за музиканти

lubo2

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно lubo2

  • Рожден ден Април 4

Previous Fields

  • Инструмент
    Китаръ,касетофон,уиски

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Техеран

lubo2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. lubo2

    Apple Logic Pro

    Купи си го от AppStore - към 300 лв. излиза. И е най-евтиното DAW, което можеш да си купиш.
  2. В сериозна дилема съм кое е по-доброто от двете за работа с Ableton Live. И изобщо улеснява ли живота или усложнява. С мишката ми е тегаво едно такова... и съм решил да си взема контролер. Други предложения също са добре дошли. http://youtu.be/gMgxLPcq-3o http://youtu.be/Sj3kF6dt4uo
  3. Това са нискобюджетни китари, не те съветвам да ги купуваш по нет-а. Иди, пробвай, чуй и си избери.
  4. То и да станат дали ще ти хареса звука? Има доста добри примери на DIY кабинети, които звучат доста добре. Ще е интересно после да пуснеш и да чуем какви са резултатите.
  5. lubo2

    Vlez Syn4o

    I DON'T GIVE A SHIT WHAT YOU THINK!!!
  6. lubo2

    Vlez Syn4o

    ке прая кот искам пък критиката е малко не заслужена и доста груба ако ми кажеш кат човек няма да са обидя ама да ми говорят глупости не съм съгласен. бе незнам ко повече искат ако имам ефект и китара кат джеймс ше звучи супер ся ко да напрая разполагам само с това което е на записа.
  7. lubo2

    Vlez Syn4o

    ай ако може малки хора да си избиват комплексите БАШ ТУК!!! NO IDOTS ALOWED!!!
  8. lubo2

    Vlez Syn4o

    ей на нас големите все ни се праят!!!
  9. lubo2

    Vlez Syn4o

    сам решавам ко ше си купувам ха чи от къв зор много си е яко изпълнението. без пари толкова ама за безплатно е супер. койт не го хареса да го д...ха
  10. lubo2

    Vlez Syn4o

    ама това беше от компютъра
  11. lubo2

    Vlez Syn4o

    ми те двете видеота са от два последователни дни някъде и не си бях нагласил похвата за снимане но за следващото ще направя да се вижда цяла китара.
  12. lubo2

    Vlez Syn4o

    аха да предполагах нещо такова. аз знам английски но не съм си играл да уча термините при свирене на китара мислех че това е някъв по различен начин за заглушаване. бе то и от ефекта си зависи също и от китарата сигурно.сега съм с един кофти ефект но долу горе вкарва звука де. е ще направя квото мога с това заглушане с длан макар като не може да ми се покаже на практика щото би било по лесно. е кот стане в крайна сметка не получавам пари за това я но за сметка на това съм хвърлил бая пари по репетиционни и техника е и да не забравяме нерви изхабени. окей. P.S.не държа да ви харесва солото аз повече ритъм китарист и рядко се занимавам със сола.
  13. lubo2

    Vlez Syn4o

    доста отдавна съм бил на такъв учител едва ли ще ходя пак.без пари толкоз правя.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.