lubo2 Публикувано Февруари 13, 2008 Публикувано Февруари 13, 2008 кавър на кенибъл на http://www.youtube.com/watch?v=yLR3GMhO1gA записа е малко кофти Цитирай
lubo2 Отговорено Февруари 13, 2008 Автор Отговорено Февруари 13, 2008 е няма похвали ама поне няма критики. за свое оправдание ще кажа че записа е кофти и ефекта също няма как. е не съм пат о барйън. но най хубаво свиря кенибъл на плейблек а плейбек Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 Еми пич, ти направо ме уби Как ще правиш граинд кор без дистър? Звука ти е като за блус... А и да добавя че видеото си го заснел по-най неподходящия начин (вижда се само част от грифа на китарата ти и то тази на която не използваш в случая) ... Цитирай
lubo2 Отговорено Февруари 14, 2008 Автор Отговорено Февруари 14, 2008 ми няма как няма други ефекти свиря с кот имам едно време го свирех на акустична това нещо кат нямах електрическа. Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 14, 2008 Отговорено Февруари 14, 2008 ...благодарение на подобни издънки слушам все по-малко и по-малка част от пусканото тук... А въпросните изпълнители...не правите услуга дори на себе си по този начин Цитирай
lubo2 Отговорено Февруари 15, 2008 Автор Отговорено Февруари 15, 2008 едва ли по себе си ли съдиш. е за себе си си прав. ми не слушай няма проблем. Цитирай
lubo2 Отговорено Февруари 15, 2008 Автор Отговорено Февруари 15, 2008 пак да кажа има дисторжън ама не се чува хубаво е да кажем че това е побългарен вариант на кенибъл. друг път ще се усиля повече може да е по готино. Цитирай
Recommended Posts