keeper Публикувано Февруари 11, 2008 Публикувано Февруари 11, 2008 Има ли някой точно разпределение 32 амп-а и 15 симулации - коя на кой номер на кой амп или спийкър симулация отговаря. Нещо такова ама подредено с номера: http://www.behringer.com/LX1-pro/models.cfm?lang=eng Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Виж страница 13 на упътването: http://www.behringerdownload.de/V-AMPIRE_V...2_ENG_Rev_D.pdf Това ли имаш предвид? Цитирай
keeper Отговорено Февруари 11, 2008 Автор Отговорено Февруари 11, 2008 Ами не съвсем - това на 13-та страница не е съвсем точно - трябва ми това към което съм дал линк само че с цифри отпред 1,2,3........ на кое място стои съответния амп или симулация. Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 не съм запознат специално с продуктите на берингер, но обикновено при тия джаджи логиката е друга: "presets" не съответстват на възможните амп-симулации, ами са просто примерни комбинации (които според тях звучат добре). за да разбереш на коя позиция коя симулация е използвана правиш следното: избираш примерно 1-ва позиция и натискаш бутона за промяна на различните параметри (обикновено "set" или нещо такова - все едно искаш да смениш запаметения ефект примерно) - тогава можеш да видиш кой "амп" е използван на тая позиция. за да изпробваш всички амп-симулации е най-добър следния вариант: слагаш примерно първа позиция и изключваш всички ефекти така че само амп-симулацията да е включена. след това просто минаваш подред всички ампове и ще знаеш кой как звучи горе долу. малко сложно за обяснение... Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Keeper, не мога да разбера какво точно ти трябва. Какво е това 1,2,3. . . ? Номерата на банките ли? Тогава трябва да има 1 A, 1 B, 1 C, 1 D, 1 E; 2 A, 2 B, 2 C, 2 D, 2 E и така до 25. . . И това го има на сайта - PRESET LIST. Но не мога да разбера за чий Х ти трябва списък, различен от този в упътването. Амповете са си написани на предния панел и се виждат с просто око - дори да имаш готов звук отнякъде, веднага можеш да видиш с кой амп е правен като погледнеш кой светодиод е активен. Ако свети "17-32" на дисплея, значи активният амп е този с по-дребния шрифт написан отдолу. А кабинет симулациите се виждат като влезеш в менюто едит -> каб симулации (бутон "C"). Означени са с номера, а какво означава всеки номер си пише на стр. 13 в упътването. Обяснявам като за идиот, но наистина не мога да зацепя какво точно ти трябва освен това. . . Цитирай
keeper Отговорено Февруари 12, 2008 Автор Отговорено Февруари 12, 2008 Всичко това ми е известно - искам да знам например на кой номер от 1 до 32 стои VOX AC30 ............ и така за всичките 32 ампа. Както знам че на 24-та позиция стои VOX AC15 въпреки че там пише BRIT. CLASS A 15W...... BRIT. CLASS A 15W = VOX AC15 NON TOP BOOST = VOX AC30 W/O TOP BOOST и така нататък....... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Еми отваряш Менюъла и там са написани . Наготово надали . Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Мда, тва са страници 11-12 в упътването - там ги пише всичките, има и описания. Цитирай
keeper Отговорено Февруари 12, 2008 Автор Отговорено Февруари 12, 2008 (Редактирано) Ето това само че за амповете: Таблица която аз съм си правил Редактирано Февруари 12, 2008 от keeper Цитирай
Recommended Posts