Icarus Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Аз съм посвирвал на Yamah-ите на разни приятелчета (ниския ценови клас), и съм останал впечатлен - не че се кой знае какво, но за толкова пари това е най-доброто, което съм виждал. А адаптерите от Yamaha-та на Mu3epHuK в момента са на моята китара и бих казал, че са бомба. Цитирай
Traktorist Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Аз съм притежател на Ямаха аес420. Изключително съм доволен, а като имам впредвид за колко пари съм я взел, просто не мога да искам повече. Адаптерите са супер яки Незнам какво не ви кефи в електрониката.. Може да сте пробвали други модели, незнам. Но тази китарка си свири та се къса :Р. Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Силно казано е да съм китарист, но издевателствам над една Yamaha RGX220 и тя безропотно си понася Цитирай
DeadWing Отговорено Февруари 11, 2008 Автор Отговорено Февруари 11, 2008 Каква глупсот съм написал Yamaha* Еми свирил съм именно на 420AES и тогава(тъй като не бях виждал толкова висок клас китара) се влюбих в нея и още явно ми е останало,защото май ще я купувам в събота. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Yamaha Rgx420s продава ли се в България ? В момента в Динакорд Пловдив има една Yamaha RGX 420, но е D6 версията - с 26' мензура. Цена 1006лв. Това, което замества RGX420S в номенклатурата на Yamaha сега е моделът RGX220DZ - има сходни характеристики (тяло от елша, гриф от клен, лицензен флойд на Ямаха, 25.5' мензура, същите сток адаптери като на RGX420). За изработката не знам, но цената и тя е сходна с RGX420 - около 700лв върви. С малко работа с поялника може да стане чудна китара. (имам предвид ако и се сложи един 5-степенен прекъсвач да разделя адаптерите като на 420. . . бтв тва 420 е като Господин 420, може би е сигничър модел на Радж Капур?) Моделът на Ty Tabor също вече не се произвежда, но има една бройка наоколо. . . 2 бона струва обаче е отвсякъде. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Тотално подкрепям Ямахите (по-конкретно електричките). Супер готини инструменти! @Мизерник - според мен 3-way суич и пуш-пул пот е по-добрия вариант. Ей на Ники ми ги отмъкна едни такива да си майстори неговата по тази технология... Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Мда, точно като тази средната е. Did I just give you G.A.S.? Бейб, на мен пуш-пул потовете леко не са ми удобни. В момента съм се спрял на 3-way switch + 2 on/on/on mini switch-a (серийно, паралелно, сингъл за всеки от двата хъмбъкъра да се избира през мини суича и се комбинират на вкус чрез 3-way-a). Но на кой както му е най-добре де. Цитирай
Recommended Posts