BlackCorsair Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 (Редактирано) ...АМ не чи мъ е яд - ама в myspace профила ви много Жени ве и то все с Едни Гърди Напред ...забрайх за ко бях отишъл там... ...музиката ви е чудесна за разглеждане,пипане и смукане на Цици ...и на биричка де Редактирано Май 3, 2008 от BlackCorsair Цитирай
RockoBG Отговорено Май 7, 2008 Автор Отговорено Май 7, 2008 (Редактирано) Ааааа нека.... Много сме си петимни за такива асоциации. Доволни сме, че сме вкарали тоя тип настроение баш по празниците. "Що ми е мило и драго, че се е пролет пукнала" и абитуриентки бръмчат из градините, по-скоро нощем... П.С. А 'е д'е'а, що само яз от ншият оркестыр пиша в тая тема... Редактирано Май 7, 2008 от RockoBG Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Ша ма извинявате, че чак сега се включвам, но...важното е, че песничката наистина е МНОГО здрава. Няма значение дали и на какво прилича или не. Важното е, че КЕФИ!!! Цитирай
Басурендер Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 Бравоска...Много хубаво бре...пък и звучи! Аз не знаех , че има групи , които свирят така... Роко....амбицираш ме............! Цитирай
Nymphlike Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Това е най-якото рокерско парче, което съм чувал във форума. Аз не съм чувала много, но WOOW! Съгласна съъм! OT 0:58 до 01:11 особено добър текст 2:30 до 03:22 особено добра китарист Цитирай
alrock Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 (Редактирано) А 'е д'е'а, що само яз от ншият оркестыр пиша в тая тема... Добре де... Ето и аз пиша... Много се радвам на толкова много положителни коментари за песента. Интересно ми беше да разбера кой от двата варианта (като звучене) е предпочитания от колегите. Rocko време е да запишем и второто, че това вече е от миналата година. Редактирано Май 11, 2008 от alrock Цитирай
Polyphone Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 (Редактирано) Браво, страхотно парче!!!!!!!! Е тва е, рок класика!!!!!!!!!!! Редактирано Май 11, 2008 от Polyphone Цитирай
RockoBG Отговорено Май 12, 2008 Автор Отговорено Май 12, 2008 Това е най-якото рокерско парче, което съм чувал във форума. Аз не съм чувала много, но WOOW! Съгласна съъм! OT 0:58 до 01:11 особено добър текст 2:30 до 03:22 особено добра китарист Eх че съм поет ве. И това от жена Благодарим прочее... Цитирай
alrock Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 Ми това е положението. Вече освен всичко останало си и официалния поет на оркестъра. Цитирай
krasiorocknroll Отговорено Февруари 10, 2016 Отговорено Февруари 10, 2016 Te т'ва е последно песента "Lookin' For Woman" Има известни ралики в смесването. Та ще ми бъде добре да ги обсъдим.Линк за предишния вариант има в първия пост на тая тема. А ето това е оригинала-демо запис записан на Каштан от група Алекс! Цитирай
Recommended Posts