wessy Отговорено Юни 24, 2005 Отговорено Юни 24, 2005 хахаха така ми звучи кфо да напрая слушал съм и бос и дигитек специално за разлики така мисля така казвам а за crybaby-to си има 2 схеми - преди и след дистъра когато е след има по голяма разлика между двете крайни положения на педала клик можеш да проверип ако искаш Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 24, 2005 Отговорено Юни 24, 2005 хахахатака ми звучи кфо да напрая слушал съм и бос и дигитек специално за разлики така мисля така казвам а за crybaby-to си има 2 схеми - преди и след дистъра когато е след има по голяма разлика между двете крайни положения на педала клик можеш да проверип ако искаш да, ама по принцип е по яко ако е пред дистера Цитирай
Steve_Vai Отговорено Юни 24, 2005 Отговорено Юни 24, 2005 хахахатака ми звучи кфо да напрая слушал съм и бос и дигитек специално за разлики така мисля така казвам а за crybaby-to си има 2 схеми - преди и след дистъра когато е след има по голяма разлика между двете крайни положения на педала клик можеш да проверип ако искаш да, ама по принцип е по яко ако е пред дистера Меко казано!!! Цитирай
Recommended Posts