Infanticide Отговорено Януари 13, 2007 Share Отговорено Януари 13, 2007 Последно закупено: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drummer_93 Отговорено Януари 26, 2007 Share Отговорено Януари 26, 2007 Преди половин час се сдобих с ей тез "хубавци"-Pro-Mark The Natural 747 Rock(wood tip) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FONTARA Отговорено Февруари 9, 2007 Share Отговорено Февруари 9, 2007 http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt/ca...oducts_id=16665 Новия ми барабан! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
imperor Отговорено Февруари 9, 2007 Share Отговорено Февруари 9, 2007 (Редактирано) 'Ми аз пазарувах вчера и онзи ден от Цецо Русинов и съвсем "скромно" гушнах Paiste 2002 Sound Edge 14'' за 250 лева и един Аведис 18'' флет... За Аведис-а цената беше направо... как да кажа... Абе, цената си беше супер!!! 180 лева... Изкъртен съм от звук и нежно удоволствие... Не че цената за швейцарския Paiste не е направо кльощава! Цецо си е пич! Това е търговец! Печели от оборот, а не от бройка. Редактирано Февруари 9, 2007 от imperor Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GroOveR Отговорено Февруари 11, 2007 Share Отговорено Февруари 11, 2007 Дааа............аз пьк се сдобих с една машинка преди няколко месеца......макара че не я ползвам вече,нещо ми мина мерака да свиря с нея,то не бяха полиритмики глупости,абе металска работа,нещо вече не ме зарибява,та така де.....кардана е PB DW 54004 ако не се льжа , чесно казано е добьр , няма да сбьркате ако си вземете такьв,а цената му е идеална ... 225 ЕURO Aко някой има интерес да го види нека ми пише на drummer_90@abv.bg ще му изпратя снимчици Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GroOveR Отговорено Февруари 11, 2007 Share Отговорено Февруари 11, 2007 (Редактирано) Аз обаче почнах от краката за главата.......хахахах трябваше май пьрво да кажа за барабаните ми 2-3 думи,ами така де,купих си Ludwig Accent Custom , порьчах ги от Испания , черни са, кьм тях ми дадоха фус чинели Alchemy i edin "Crash 16" Alchemy , но дьржа да отбележа че не са добри , не правете тази грешка ако ви предлагат!!! Бе нали е на аванта взех ги .....хахахах Ако някой иска да ги види може да ми пише на drummer_90@abv.bg и веднага ще му пратя снимки : Редактирано Февруари 11, 2007 от ^Drum_Master^ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tupoto kopele Отговорено Февруари 11, 2007 Share Отговорено Февруари 11, 2007 Радост: Zildjian A Custom Projection Crash 19 Zildjian A Low China 18 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Февруари 28, 2007 Share Отговорено Февруари 28, 2007 http://forum.muzikant.org/index.php?s=&...st&p=215628 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infanticide Отговорено Март 10, 2007 Share Отговорено Март 10, 2007 Последно закупено от e-bay: Tama Swingstar 14"/6.5" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drummer_93 Отговорено Март 26, 2007 Share Отговорено Март 26, 2007 Онзи ден се сдобих с една малка тарамбука от Троян Голем кеф е да се свири на нея.Има много як саунд.Тези дни може да запиша и саунд семпли Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drummer_93 Отговорено Април 4, 2007 Share Отговорено Април 4, 2007 Тези дни натрупах малко гиър: 20" Paiste 302 ride (thanks to eL_NinYo ),палки Stagg 7A Maple и кожи Evans EC Reversed dot coated за барабанчето и Evans EMAD 2 Clear за касата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pantommind Отговорено Април 4, 2007 Share Отговорено Април 4, 2007 Симпатична придобивка - PAISTE Formula 602 ride 20" Винтидж отсекъде Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GroOveR Отговорено Април 8, 2007 Share Отговорено Април 8, 2007 Симпатична придобивка - PAISTE Formula 602 ride 20" Винтидж отсекъде Между другото ми предлагаха такъв за 150 лв.И почвам да съжелявам май Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Crow Отговорено Юни 1, 2007 Share Отговорено Юни 1, 2007 Преди 1 седмица си взех ей туй Rock ride Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spaz Отговорено Юни 4, 2007 Share Отговорено Юни 4, 2007 да ми е честито на задника Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts