Black Bird Публикувано Февруари 6, 2008 Публикувано Февруари 6, 2008 (Редактирано) http://nalbantov.com/Dimi_Nalbantov_War_Line.mp3 Използвал съм различни китари и ефекти / софтуери и лампов преамп/ Смятам да презапиша всички сола само със Squier Strat китарата. Може да я чуете на места ...личи си сингъл коил адаптерите Редактирано Февруари 6, 2008 от Black Bird Цитирай
MrDeath Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 тва май е една идея и половина по-ПОП от чистия хеви метъл ама ху кеърс важното е че е яко и рифовете са много приятни, солата за звука нищо не мога да кажа щото не съм и голям разбирач обаче "излитащия самолет" всеки път като го чуя...абе страхотия омазва ме просто абе изобщо цялата хава е невероятна... ааа и аман от такива музиканти влияят кофти на егото ми Цитирай
jFog Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 интересни индстриъл мотивчета се чуха на моменти,макар че не съм им фен ги слушах май към 6 пъти вече може би по барабнките има кво да се пипне..ма се съмнявам от друга страна де ,щом си ги сложил такива предполагам че и точно такива си целял. Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 6, 2008 Автор Отговорено Февруари 6, 2008 Определено ще я мъча тази песен. Барабаните са работни...не ме кефат...но поне да добия идея за някъв ритъм... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 Като порастна искам да стана като тебе Страшна песничка , особено откъм сола и звук Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 ООО , да, определено е голяма мания Много готино е станало и ми допада С нетърпение чакам да направиш барабаните в окончателен вариант Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 7, 2008 Автор Отговорено Февруари 7, 2008 Радвам се че ви харесва! Скоро ще пусна нова версия! Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 :metalist: Владееш силата определено :-) Цитирай
Recommended Posts