bloodyriper Отговорено Юли 23, 2008 Автор Отговорено Юли 23, 2008 http://www.vbox7.com/play:0e293352 Мъст за плиска Цитирай
Zlatanov Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 Хехе, добре са пичовете ... Текстовете ако са техни са си ок ... А за вокала пича може би не е толкова зле по принцип, но на лайф има много фактори които влияят върху пеенето така че донякъде е нормално да фалшивее ... много от световноизвестните певци пеят доста по фалшиво по концерти ... А относно това дали са по-идейни от епизод ... то се чува, не знам как може да се сравняват все пак са доста различни, тук има разнообразие поне Мисля че заблудения в това отношение е Тони ... който не веднъж е доказвал че личните му предпочитания доста замъгляват преценката му относно музиката ... (НИЩО ЛИЧНО< ПРОСТО МНЕНИЕ) Айде чакаме албума там най-ясно ще се види(чуе) за каво иде реч ... Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 Не знам какво да напиша обезумях!!! Цитирай
Recommended Posts