the_parasite Публикувано Февруари 5, 2008 Публикувано Февруари 5, 2008 (Редактирано) Не мога да намеря цената на този комплект - http://www.sonor.com/pbas/Sonor_FE/sonor/e...&ebpb-id=nc Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен! Редактирано Февруари 5, 2008 от the_parasite Цитирай
pantommind Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 Ае пич,що се чешеш там,дето не те сърби....:-) Или имаш свободни 2000 евро,без транспортните Цитирай
the_parasite Отговорено Февруари 5, 2008 Автор Отговорено Февруари 5, 2008 (Редактирано) Ае пич,що се чешеш там,дето не те сърби....:-) Или имаш свободни 2000 евро,без транспортните Интересувам се просто. А дали имам 2, 3 или 4 хиляди евро(без транспортните) си е лично моя работа! П.С. Благодаря за инфото все пак! Редактирано Февруари 5, 2008 от the_parasite Цитирай
pantommind Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 Уважавам богатите(от "лично тяхна работа")барабанисти,ама тоя форум се напълни с тъпи теми:-)Нищо "лично". Цитирай
the_parasite Отговорено Февруари 6, 2008 Автор Отговорено Февруари 6, 2008 (Редактирано) Неанам колко го мързи,ама като отвориш линка отгоре има едно активно надписче PRICE LIST.Какво ли ще стане ако го натиснеш? Ако намериш точно тази конфигурация ще е чудесно... Аз поотделно може и да намеря нещата в листа, но ме интересува целият комплект накуп както е на снимката. Редактирано Февруари 6, 2008 от the_parasite Цитирай
axel Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 Еми отиваш при официалния вносител (xxxx),и питаш. Цитирай
Recommended Posts