synchu Публикувано Февруари 4, 2008 Публикувано Февруари 4, 2008 Един откъс с източен привкус http://media.putfile.com/Indusij-62 Пече се да е повече ... Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 (Редактирано) Много интересно звучи а и удърните са доста ефекни и се вързват към това звучене според мен Иначе направо си реве да избухне изведнъш като че ли Продължи го и дано има изненада от към Редактирано Февруари 5, 2008 от f1_sound Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 Звучи ми много хроматично отначалото. Какви скали ползваш? Аз лично много се забавлявам с ориенталски хави напоследък, станало ми е нещо като изкривяване. Ако ми дадеш китара директно започвам да свиря хармоничен минор. В тази връзка предполагам че си преслушал вече Art Metal-а на Hellborg и Eklund - индийско до откат. Мисълта ми беше, че е готино като концепция, но трябва да се допипне соло китарата, за да стане по-автентично източно. (Според мен!) Цитирай
synchu Отговорено Февруари 7, 2008 Автор Отговорено Февруари 7, 2008 Хехе 10х за слушането както се казва Ами звучи хроматично, защото е хроматично хохохо. Много правилно ман... Останалото е сол мажор/минджор, засега Ам' недей така, човек - източното звучене не е само хармонични минори... пък и това е по-скоро с привкус Ам' има още копане - това е откъс .... ще следва продължение Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 дай още, така не е завършено. Бтв, досега не съм чувал такива тупани от теб, но не мога да си кривя душата, че не ми 'аресват, даже много ме кефи, бих турил малко акустичка . доста живо звучи, нещо, което трудно се постига на комп Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 Реплика: е, то ясно че ориента не е само хармоничен минор, той си е необятен. Има десетки източни скали, пък останалото се донаглася на вкус с малко въображение. И аз подкрепям за акустичката, даже ако може да е с метални струни и да се докара на цитра с малко studio magick. Цитирай
synchu Отговорено Февруари 8, 2008 Автор Отговорено Февруари 8, 2008 То си е планирана една тамбура да вкараме така или иначе Така че, ще има и 'х'акустично. Проблема в момента е че всичко е разглобено поради ремонтни дейности и разполагам само с рекордера на телефона и вградения мик на лаптопа Цитирай
Recommended Posts