Overdrive Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 поработи малко над заглушаването - по принцип се прави в самото начало на струната до бриджа, а не над средния адаптер за да звучи добре и тук там малки забележки по темпото има иначе добре се справяш Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Пич, ! Послушай останалите за заглушаването - присъединявам се към тях. За да си го оттренираш ще ти свърши работа едно от най-любимите ми парчета на Megadeth - http://www.youtube.com/watch?v=MZmPD6-vNVY...feature=related Поздрав за всички с горното парче. Цитирай
Azwraith Отговорено Февруари 9, 2008 Автор Отговорено Февруари 9, 2008 Да аз тва за зъглушавенето-palm muting го научих благодарение на The gorer Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 (Редактирано) Хамет прави песента, Хетфилд само се подпира на китарата да не заспи. Така ,че за мен песента си е доволна играчка, ама свири нещо смислено. Тоя пент акорд каде го вартиш из целия григ.... кофте. И брат ми може да го извири. п.п. За Мегадефа - лудница ,тая песен цепи. Треса си я по цял ден и пак не мога да я изкарам като тях. Редактирано Февруари 10, 2008 от MasterOfDisaster Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 добре се справяш , леко и уверено свириш , продължаваи все така , но даи нещо по сложно . Цитирай
Azwraith Отговорено Февруари 10, 2008 Автор Отговорено Февруари 10, 2008 След малко ще сложа кавър на Seek&Destroy Цитирай
Recommended Posts