california Публикувано Февруари 1, 2008 Публикувано Февруари 1, 2008 здравейте,свиря на пиано от скоро,4 години вече.сега искам да си взема нещо ,на което да свиря (пиано,синтезатор) но незнам кое от двете.кое ще ми е от по-голяма полза и така нататък.може ли някой да ми препоръча нещо.как мислите вие? а м/у другото синтезатора е по-сложна работа,нали? Цитирай
Sandman Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 Нещо не те разбрах - сега нямаш ли пиано? Как тогава си свирил 4 години? Ако само си ходил на уроци, а във вас нямаш инструмент. Бих ти препоръчал да си вземеш пиано. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 Лично аз съм виждал поне 3-4 такива същите теми. Като се има предвид, че много рядко чета този раздел (предвид вградената ми кийбордна некадърност), ако се разтърсиш сигурно ще излязат и повече теми. Из които ще намериш достатъчно инфо. Успех! Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 По добре синтезатор, ако имаш и комрютър си пускаш МИДИ-тата! Яко Цитирай
california Отговорено Февруари 1, 2008 Автор Отговорено Февруари 1, 2008 дааам,значи не съм се изразила правилно имах пиано там,където живеех ,но сега съм в друг град и нещата от там си останаха там,няма да ги взимаме.и сега си купувам каквото ми трябва имам компютър ама представа си нямам как се правят МИДИ-та или каквото е там... та значи... пиано - синтезатор? Цитирай
kalinpetkov Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 Зависи каква музика ще свириш. Ако само класика, вземи пиано Ако искаш и нещо друго, групички, участия и т.н. вземи киборд. Ако няма да свириш сам в кръчма НЕДЕЙ взема аранжер. Вземи клавир с хамър динамик. Цитирай
california Отговорено Февруари 1, 2008 Автор Отговорено Февруари 1, 2008 а какъв точно синтезатор ми препоръчвате ? Цитирай
Traktorist Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 Как може който и да е оттук да ти каже какъв синтезатор да си вземеш? Не си казал нито с колко пари разполагаш, нито каква музика искаш да свириш. Всичко опира до собствения ти вкус в крайна сметка. Не се сърди за поста, ама не даваш никаква информация, а искаш да получиш отговори. Поздрави! Цитирай
california Отговорено Февруари 2, 2008 Автор Отговорено Февруари 2, 2008 ооо...извинявам се много..не пиша мн във форуми,не се занимавам и затова съм така неадекватна ами значи харесам всякаква музика.до 1 000 и нещо лева мога да дам ,какво друго трябва да казвам ,питайте,че сама не се сещам както виждате.. Цитирай
kalinpetkov Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Бих препоръчал workstation http://www.thomann.de/gb/cat.html?gf=workstations&oa=pra , но е малко над цифрата, която посочи. а тези тук: http://www.thomann.de/gb/cat.html?gf=synth...ards&oa=pra аз лично бих се спрял на Juno-D, sh201, все хубави неща Потърси в нета демота на която искаш. В сайта rolandus.com има демота на всички посочени роланди и на моя фаворит FantomX. Успех. Цитирай
KlaviristaPA80 Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Най-добре ще е да опиташ с нещо ново Вземи Синтезатор! Това е от мен Цитирай
Recommended Posts