synchu Публикувано Февруари 1, 2008 Публикувано Февруари 1, 2008 Малък откъс/семпъл с E-Bow. Трудна работа си е и си трябва овладяване, но е весело и забавно http://media.putfile.com/ImproBassIbanez Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Брееей добре си го овладял ! Аз тепърва го мъча, да видим до де ще я добутам. А китарката ? И другата част от рига Цитирай
synchu Отговорено Февруари 5, 2008 Автор Отговорено Февруари 5, 2008 Данкс Абе има си нужда от тренировка дума да няма ... Ами китара съвсем нормална - по MM JP - neck адаптера, чист канал на усилвател - микрофон. Важно е тона от китарата да си намалиш (т.е. високите), че иначе става голяма мазня и това е общо взето. Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 Това за тона ясно... На мен ми идва все още трудно да контролирам разстоянието от струната, та да мога да определям трептенето. И бързичко да минавам от "мют" на звук Те така стават най - интересните неща като цигулковите ефекти и т.н. така като гледам Цитирай
synchu Отговорено Февруари 5, 2008 Автор Отговорено Февруари 5, 2008 Свирене и синхронизация И стария досаден съвет - първо бавно после бързо Ше стане, ман - няма как да не стане. Цитирай
indy Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 Хубаво е станало с тая джаджа. Би ли ми казал от БГ ли го взе и колко струва, защото и аз се бях навил преди време, но малко си пренасочих интересите и мангизите към една друга машинка. Цитирай
synchu Отговорено Февруари 10, 2008 Автор Отговорено Февруари 10, 2008 Ами не съм го виждал в БГ. Иначе от Швейцария го взех. Цитирай
Recommended Posts