Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

ако някой случайно е притежател на това невероятно ампчеfender superchamp xd моля да сподели мнения ! замислил съм се да си купя едно за репетиции и за другата стая да посвирвам докато приятелката ми спи сладко или докато си гледа сериалчетата ;)

Отговорено (Редактирано)

И аз го харесах много този амп, пробвах го в xxxx. лампов е като има и аналогови амп симулации- към 15 да са, с лампов преамп и лампов драйв, 2 канала, както и няки вградени ефекти като дилей ревърб и т.н. Най добре иди го пробвай, но за парите си(към 500) е перфентното ампче

Редактирано от drizzt
Отговорено

мерси за отговорите , - понеже разбрах че ги правят в китай ме притеснява какви лампи са му сложили- да не би да са някои боклуци които на третия месец да трябва да сменям ;)

Отговорено

Мефистотел , -ти като виден капацитет по тази тема какво ще кажеш за ампа цената му е 520 лв струва ли си? ако не каква друга алтернатива има ?

Отговорено

Хахаха,изобщо не се смятам за "виден капацитет",вярвай ми! :)

Нямам впечатления от този амп,но по характеристики и спрямо това,за което ти трябва - смятам,че ще ти върши отлична работа. :)

Отговорено

Уж лампов, пък с цифрови АМР симулации отпред. Супер криво. :)

Сигурно се получава нещо като дифрово процесорче в лампов АМР. Дано резултата е приличен...

Отговорено (Редактирано)

защо не си вземеш нормален класически Fender Champ само с една 6v6 или е много скъп?? мисля че ще звучи 3000000 пъти по-добре от това с процесора :rolleyes:

не съм свирил на истински такъв амп, но съм правил Champ 5F1 и Princeton 5F2-A - разликата му от чампа е ТОНЕ контрола, което намаля средите и променя много нещата, а звука и на 2та е класика :recourse:

а иначе тези ампчета със 6v6 са способни на много джангър - не си мисли че свирят слабичко като 15ватов Frontman

Редактирано от Overdrive
Отговорено (Редактирано)

мерси но предполагам че калсическия чамп ще е доста по- скъп , а не ми се дават повече пари честно казано ,имайки впредвид че това няма да ми е основния усилвател а само за репетиции и джемчета :hysterical:))

Редактирано от Chrysalid
Нарушение на правилото за цитиране!