mivanov Публикувано Юни 14, 2005 Публикувано Юни 14, 2005 Здравейте, Заповядайте на семинара " Berklee College of Music- джаз & поп хармонични концепции и методи", който ще се проведе в Нов Български Университет на 20 Юни(понеделник) в 16:30,стая 501. Семинарът ще бъде проведен от мен и целта му е да запозная студентите и всички желаещи с новият предмет,който евентуално ще стартира от есента в програмата на НБУ. Предметът е Jazz Harmony&Composition и копие на уникалната хармонична система на обучение създадена в Berklee College of Music. Надявам се да се видим, Мартин Иванов Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 Здравейте, Заповядайте на семинара " Berklee College of Music- джаз & поп хармонични концепции и методи", който ще се проведе в Нов Български Университет на 20 Юни Джазз и Поп Такова мразя Аз няма да дойда Цитирай
ecmjazz Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 Джазз и Поп Такова мразя Аз няма да дойда Пич, това по-добре да не го беше казвал въобще - като не ти харесва нещо - по-добре си гледай това, което ти харесва и толкова. Мисля, че има какво да се научи защото Мартин Иванов не е случен човек. За огромно съжаление лично аз сигурно няма да мога да присъствам защото съм на работа и ще бъдат тук шефовете ми от чужбина, така че е абсурд да изляза - ако беше на друга дата със сигурност бих излязъл но точно тогава няма да мога. Успех все пак! Цитирай
mivanov Отговорено Юни 15, 2005 Автор Отговорено Юни 15, 2005 Здрасти, има ли такса?Успех! Семинарът е безплатен.Всеки може да присъства на него. Благодаря за вниманието Цитирай
ba6 maistora Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 колко време ще продължи семинара, че трябва да се ходи на концерт Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 (Редактирано) Джазз и Поп Такова мразя ако това е наистина форум на българските музиканти,ти определено нямаш място тук Редактирано Юни 15, 2005 от Drums_master Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 Джазз и Поп Такова мразя ако това е наистина форум на българските музиканти,ти определено нямаш място тук Що ? :think: Ако беше "форум на Джаз и Поп Музикантите" тогава нямаше да имам място тук! ама не е и затова съм си на мястото Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 Джазз и Поп Такова мразя ако това е наистина форум на българските музиканти,ти определено нямаш място тук Що ? :think: Ако беше "форум на Джаз и Поп Музикантите" тогава нямаше да имам място тук! ама не е и затова съм си на мястото Ало, "врелия" и "ледения": я открийте хладката вода Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 ако мислиш някога да ставаш музикант(какъвто определено не си)се научи,не да мразиш музиката,а да я слушаш Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 (Редактирано) Ало, "врелия" и "ледения": я открийте хладката вода ... и Миротворците са тук Редактирано Юни 15, 2005 от BlackCorsair Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 BlackCorsair Пуснато: Mar 22 2005, 03:34 AM Има ли "пишман" музиканти и аз съм наоколо ! май това е достатъчно,а ? Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 ако мислиш някога да ставаш музикант(какъвто определено не си)се научи,не да мразиш музиката,а да я слушаш Познаваш ли ме ,че и Изводи си си направил? Ако не се познаваме, можеш да ми се извиниш ,че си се объркал ... че приех го лично Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 (Редактирано) blackcorsair, ся на интересен ли се правиш, всички разбрахме какво мразиш, що се заяждаш. Абе и аз кво се намесвам като знам какво ще последва..... Както и да е, бъди щастлив и толерантен :think: . Мисля, някои празни постове спокойно могат да бъдат изтрити Редактирано Юни 15, 2005 от peshoy2k Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 16, 2005 Отговорено Юни 16, 2005 blackcorsair, ся на интересен ли се правиш, всички разбрахме какво мразиш, що се заяждаш. Абе и аз кво се намесвам като знам какво ще последва..... Както и да е, бъди щастлив и толерантен :think: . Мисля, някои празни постове спокойно могат да бъдат изтрити даа Казах, че няма да дойда , а ме изкарахте Нетолерантен и Немузикант Цитирай
Recommended Posts