Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Тааа...това ми е 1вият усилвател и нали кефя са дрънкам ала бала...минава ден,два и ми е останал един кабел с жак за мп3 и с накраиник ставащ за усилвателя ми и пускам си музика слушам една песен и го спрях...и след това забелязах едно пращене което преди го нямаше...питах един фр които е учил в технически университет и ми каза че може да е от това...не е от китарата шото преди кат свирех проблеми нямах...Много ви се моля дайте едно рамо и ми помогнете да разбера що пращи така...

Благодаря :)

Отговорено

Tobepawned:

Ако можеш да ползваш и препинателни знаци, цена няма да имаш. Туй де - точки, запетайки разни, че да се разбере интонацията и от такива трудно загряващи като мен.

И да запишеш пращенето с висок bitrate, за да се хванат из тънко детайлите. Иначе може да настъпи обърквация, да се даде грешно рамо, пък да изпращи по-силно, пустия му усилвател.

А сега сериозно. Когато те боли корема, лекаря по телефона ли го питаш как да се лекуваш? Има едно понятие диагностика - преглед, измерване, тестване, откриване на дефекта и предприемане на действия за възстановяване на нормалното състояние на апарата. Това не става от разстояние. Дори и от екстрасенс, а и тук не се въдят такива, проверил съм.

Пробвай със специалист, по-голяма вероятност има да се получи.

Отговорено

И аз ги правих тези номера, но проблеми съм нямал.Кубето ми е издържало мноооооого купони преди да си купя колонки.Ако е в гаранция се възползвай, но все пак не им говори за тази случка.В упътването едва ли пише, че в този вход да се включва нещо друго освен китара.

И да знаеш всичко останало се пъха в съответните входове.

Отговорено

Ами при мен един път стана същото. Пак слушах музика на усилвателя, след като бях свирил. И после като пуснах китарата имаше шум. Но в крайна сметка разбрах, че е от кабела, който ползвам.

Отговорено

Поне усилвателя да беше споменал.Така и не разбрах в китарния вход ли си го вкарал,в ляйн ин/ако има такъв/ в ретърн на луупа ли?Дай малко по-добро описание,снимков и звуков материал.....

Отговорено

И в крайна сметка послушах съвета за "доктора",и го заведох на специалист...просто музиката която съм слушал била променила честотата на "вара"(така и не разбрах какво е това).И човека си свърши работата даже пари не ми взема. :hysterical:

Отговорено

ами има няколко варианта: да ти се е прецакал кабела(купуваш нов) , да се е бъгнало захранването(купуваш ново ;) ) и да си си прецакал честотите на говорителя ( купуваш нов ) ...тва е според мен. все пак това е китарен усилвател чийто честоти въобще на са като на обикновена колона така че ако искаш да свириш не слушаи музика през него