jazzfender Публикувано Януари 30, 2008 Публикувано Януари 30, 2008 Здравейте, имам сериозен проблем.Кюбеиса не може да намери пътечка до банките със звуци на X-treme и ми изписва това: Engine Error D:2 или Engine Error D:30 150.Моля ако някой се е сблъсквал с подобно нещо и може да ми помогне нека ми пише.Благодаря ви... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Честно казано нищо не разбрах. Какво е това X-treme, каква е тази "пътечка" и какво всъщност искаш да направиш, че получаваш тази грешка? Бъди по-конкретен, за да може някой да ти помогне. Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 X-treme Fx e Софтуер, а относно за тези пътечки, то няма нищо общо с Cubase, пътя до семплите си го избираш от X-treme Fx, от VST или включена като RTAS, но пробвал ли си дали имаш изобщо такива семпли свалани, защото някой програми са само инсталатори, а звуците си ги теглиш после? Ако не е тъка, значи потърси някъде из програмата път до семплите, но не е проблема в Cubase, така предполагам! Успех!!! Цитирай
jazzfender Отговорено Януари 31, 2008 Автор Отговорено Януари 31, 2008 Пичове справих се с проблема,благодаря ви че се включихте! Цитирай
Recommended Posts