black_waltz Публикувано Юни 14, 2005 Публикувано Юни 14, 2005 http://zapis4eta.hit.bg/tears.mp3 та това е записчето, соло-подобното както винаги е на прима виста ама маи не е многоого зле, чувстваите се свободни да дадете мнение, препоръка или просто да ме напсувате колко съм некадърен Цитирай
DeathZone Отговорено Юни 14, 2005 Отговорено Юни 14, 2005 (Редактирано) Ми поне тук у нас, като го слушам ми се струва, че солото прекалено назад стои в микса.Аз ти препоръчвам да го миксираш наново , като солото го изнесеш доста по напред.Ма това е мое мнение.Хармонията е екстра, но ми се струва, че е хубаво първо да оформиш някакъв основен мотив (мелодийка) и бързите пасажи да ги синхронизираш с този мотив.Даже, аз ако бях на твое място , бих си пуснал хармонията и бих импровизирал първо само с полвинки ноти (ама само половинки), после само с четвъртини и така докато привикна с движението на хармонията , пък чак после бих се засилил към 16-ни и 32-ни.Ще видиш че хич не е лесно.Абе може и само с цели ноти да пробваш. Айде успех. Редактирано Юни 14, 2005 от DeathZone Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 14, 2005 Отговорено Юни 14, 2005 и аз напълно подкрепям критиката на Death Zone и все пак за импровизация става Цитирай
synchu Отговорено Юни 14, 2005 Отговорено Юни 14, 2005 Добре казано Немам какво да добавя освен, че поради гореописаните причини на моменти солото звучи неритмично (в сми изпускаш си темпото ) и наистина се фокусирай около някаква мелодия (че бързането по скалите не звучи добре, когато не е на място като хармония особено....) айде роцк форевър ! Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 14, 2005 Автор Отговорено Юни 14, 2005 мерси за препоръките! още сега почвам да работя над тях! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юни 14, 2005 Отговорено Юни 14, 2005 Алекси в тебе дреме ама много яко хърка един блусар задушен от металистите в тебе кат остарейш ша зблусясаш напълно Цитирай
metalmaniak Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 Е, ако наистина е от прима виста - евала ти праим Цитирай
Recommended Posts