jackson_dinky Публикувано Януари 23, 2008 Share Публикувано Януари 23, 2008 драснах го за десетина минутки...направих 2 опита...имам проблем със звукоподаването от кубето към пц-то и след около 30-40 сек. запис почва да закъснява и съответно да се разминава...както и да е... http://media.putfile.com/My-funny-valentine-9-26 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spongebob Отговорено Януари 23, 2008 Share Отговорено Януари 23, 2008 Много се радвам,че Монката присъства често в този раздел,според мен страшно е ударил....приятели сме,може да съм пристрастен,но съгласете се... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Януари 23, 2008 Share Отговорено Януари 23, 2008 (Редактирано) Е..,аз не съм му приятел(в смисъл,не че го мразя,просто не се познаваме),но и аз мисля,че се е справил чудесно.Много музикално и със вкус. .Ще се радвам ако мога да чуя още нещо Редактирано Януари 23, 2008 от kolio_k Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Януари 23, 2008 Share Отговорено Януари 23, 2008 драснах го за десетина минутки...направих 2 опита...имам проблем със звукоподаването от кубето към пц-то и след около 30-40 сек. запис почва да закъснява и съответно да се разминава...както и да е... http://media.putfile.com/My-funny-valentine-9-26 Страхооооотно и аз не те познавам ама тва не ми пречи да ми харесва как свириш , майтапа настрана стахотно е , човече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jackson_dinky Отговорено Януари 23, 2008 Автор Share Отговорено Януари 23, 2008 ей хора,много ви благодаря за милите думи...ще се постарая да запиша нещо по добро тиа дни.... П.С. на всички постнали съм голям фен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noti4ka Отговорено Януари 23, 2008 Share Отговорено Януари 23, 2008 Аз се присъединявам към клуба на френдовете на Монката... за пореден път-страхотно изпълнение!Евала! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 23, 2008 Share Отговорено Януари 23, 2008 Това е едно от най-яките парчета на света! Много се кефя, че си му направил кавър...и то много готин! Браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Януари 24, 2008 Share Отговорено Януари 24, 2008 Задобрява форумът... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Януари 26, 2008 Share Отговорено Януари 26, 2008 Разкошно! Този тон направо ми влезе под кожата! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Scavenger Отговорено Януари 27, 2008 Share Отговорено Януари 27, 2008 много приятно звучене БРАВО Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts