jackson_dinky Публикувано Януари 23, 2008 Публикувано Януари 23, 2008 драснах го за десетина минутки...направих 2 опита...имам проблем със звукоподаването от кубето към пц-то и след около 30-40 сек. запис почва да закъснява и съответно да се разминава...както и да е... http://media.putfile.com/My-funny-valentine-9-26 Цитирай
spongebob Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Много се радвам,че Монката присъства често в този раздел,според мен страшно е ударил....приятели сме,може да съм пристрастен,но съгласете се... Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 (Редактирано) Е..,аз не съм му приятел(в смисъл,не че го мразя,просто не се познаваме),но и аз мисля,че се е справил чудесно.Много музикално и със вкус. .Ще се радвам ако мога да чуя още нещо Редактирано Януари 23, 2008 от kolio_k Цитирай
DREAMMIND Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 драснах го за десетина минутки...направих 2 опита...имам проблем със звукоподаването от кубето към пц-то и след около 30-40 сек. запис почва да закъснява и съответно да се разминава...както и да е... http://media.putfile.com/My-funny-valentine-9-26 Страхооооотно и аз не те познавам ама тва не ми пречи да ми харесва как свириш , майтапа настрана стахотно е , човече Цитирай
jackson_dinky Отговорено Януари 23, 2008 Автор Отговорено Януари 23, 2008 ей хора,много ви благодаря за милите думи...ще се постарая да запиша нещо по добро тиа дни.... П.С. на всички постнали съм голям фен Цитирай
noti4ka Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Аз се присъединявам към клуба на френдовете на Монката... за пореден път-страхотно изпълнение!Евала! Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Това е едно от най-яките парчета на света! Много се кефя, че си му направил кавър...и то много готин! Браво! Цитирай
Infinity Отговорено Януари 26, 2008 Отговорено Януари 26, 2008 Разкошно! Този тон направо ми влезе под кожата! Цитирай
Recommended Posts